Stok Di Bulan Mac

Miiiahahahahhaha
Camne banyak tak?
Sakan aku balik ni sumer leh baca
Takku lepaskan peluang yg ada
Memang untung dorang dpt customer cam aku kan


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

13 Gtau jek:

Mama Zharfan said...

me suka beli mcm2 magz sbb nak masuk contest hehehe

me dh klik HB!

Lelord said...

@Mama Zharfan chaiyokk heheh pasni i pun nak jadi cam u la suzie

mamalieyna said...

woooo banyak tu...takpe membaca amalan mulia..hee...~

Cik Sue said...

Wah!! banyak stock buku..Saya dah bace sume buku2 tue...accept yg colour pink jer x bace lagi...memang x leh nak wat keje bila dah pegang buku nie..x gitu mama Najlaa..

aanie said...

perghh, borong sakan tu...:)

mummy_ayu said...

wah banyak tu..suka2 tambah2 bab novel tu..i like!!
HB kat sini

Zaidah said...

banyak betul ko nyer stok nie lelord...bleh habis ker tu...

Lelord said...

@mamalieyna yea btul membaca amalan mulia ekekeke

Lelord said...

@Cik Sue aah btul kalau dh pegang susah nak lepas tu pasal baca novel time najlaa tido

Lelord said...

@aanie hahahah setahun 2x jek leh wat camni

Lelord said...

@mummy_ayu ahahha suka kan ayu...balik ni la leh memborong. sebelum balik qatar nak cari stok bawak ke sana

Lelord said...

@Zaidah eehhh bulih jek zai

EiJa ZaQuaN said...

wah mmg byk tu..eija cuma beli magazine Pa&Ma jerk..

novel pun dh lama tinggal..rasa mcm xde masa nak baca novel skrg ni..huhu..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in