Citer Pagi Tadi

Dah kul 2 petang baru nak hapdet
Baru sampai umah pas berpoya2
Ni kesinambungan n3 sebelum yek
Pagi tadi kan bekpes sket wat alas perut

Muahahaha darling ajak bekpes kat Holiday Villa
Korang jangan la menyampah yek
Dah lama x masuk hotel cenggini la
Masa kije dulu asik kuo masuk hotel jek
Opsss...aku selalu ade course la bank anto

Kami order M'sian Set ekekeke
Nasi lemak, sambal udang ngan kari ayam

Pastu kononnya orderkan roti canai tuk najlaa
Tapi mama ngan papa gak yg tolong makan

Najlaa dah dapat makanan yg lebih menarik minat dia yek
Boss kat Lagenda tu bagi sosej, cekelat muffin, vanilla muffin ngan pankek
So roti canai dipandang sepi aje huhuhu

Dan seperti biasa puan blog nak enterprem

Pas bekpes g shoprite lak beli daun sup, bak choy, daun pandan, kelapa parut
Ape lagi ek..ah macam2 la stok
Konon2 rajin masak kahkahkah
Takpe2 korang sumer nantikan kemunculan dapo berasap aku yek



Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

12 Gtau jek:

Jamiel said...

Tak sabo nak tunggu dapur akak berasap..

ADEEYA said...

Hahaha makanan Najla menarik mmg la tk pandang dh roti canai uh.

Lelord said...

@Jamiel hahahha ko ni saja kan..xpe tgu jek yek

Lelord said...

@ADEEYA tu la pasal...lg la ade muffin choc

Citarasa Rinduan said...

hotel??
peeh.................memang tempat yang agak sukar ayu nak masuk....rasanya kalau masuk. tak tertelan dek tekak nie..
maklumlah....gayaku kampung..berkecai ooo..hahahha


PS: kak, kat nasi lemak tu ada daun apa eik?? menarik lah susunannya....cantik2..

Adyshariz said...

bulatnya mata najla..nmpk sedap roti itu, nk skit..hehe

✿ etiey erywan ✿ said...

wahhh udang tergolek yang sedap tu.. :P

Lelord said...

@Citarasa Rinduan hahahha ayuuuuuu...tu salad je pun. nasi lemak ni sedap sambal udang pun sedap kena ngan tekak akak. asik sendiri masak je

Lelord said...

@Adyshariz ekekeke meh sini kalau nak roti canai

Lelord said...

@✿ etiey erywan ✿ hahaha 2 ekor jek

BIONIC WOMEN said...

dapur umah ni pun dah jengjarang berasap nih..rasa macam dah kering idea nak masak..huhu

rATu kEBaYA said...

cepat berasapkan dapur iut.. tak sabar nak tgk makanan yang menyelerkan

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in