Aduhai Mata

Ni le masa'elahnya kalau dah bangun pepagi
Mata ngantuk lagi ni tp tak leh nak lelap balik
Seperti biasa la kan bangun kul 4 pagi
Wat air darling nak g kije
Ekekeke cian pagi makan biskut cicah air jek
Takde idea dah nk wat pe
Adoi la ape nk buat ni
Semalam pas darling g kije aku dah kemas umah
Siap alihkan susun atur kusi, basuh baju, basuh koridor
Arini dah xde kije, nak tido balik mmg x reti

cari gambo mata jumpe ni lak...cam syantekk jek

8 Gtau jek:

JaSSNaNi said...

dah tido ke tu? ekekekek

Lelord said...

@JaSSNaNi huhu ade sambil baring belek blog & fb

dieya said...

bagusnyer k lelord.. kalau dieya laa, letak je kepala kat bantal terus tido balik :-D

Sha@Mama Tina said...

sometimes aku pun terkebil2 tk tau nk wat pe..nak tido tak ngantuk tapi some other times..pas je kunci semua pintu2 psg alarm..bum! aku tido balik tak sedar2 dunia.. huahuahua

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

dah namanya suri rumah..dpt ke leleap tu lela?

Lelord said...

@dieya huhuhu mmg dari dulu akak cam ni dieya

Lelord said...

@Sha@Mama Tina huhuhu long aku mmg payah nak lelap

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) mmg xleh lelap pun miza...dari kul 4 lebih tadi mmg baring2 jek..ni pas najlaa bangun kul 7 lebih tadi tu yg baru watkan lempeng

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in