JELAJAH BLOG KATEGORI IBU

Turut serta dalam segmen JELAJAH BLOG KATEGORI IBU
Pasal aku kan blogger mum
Sempat lagi ni.....

Mama kepada Najlaa, surirumah sepenuh masa yek
Sebelum ni berkerja nun kat Cimb Jalan bukit Nanas
Memilih untuk menjadi fulltime housewife masa najlaa umo 7 bulan
Tak ready pun nak benti kije tapi memandangkan aku di KL
Papa Najlaa kat Melaka
Dan Najlaa lak kat Batu Pahat
Hmmmm whats the point getting married pastu dok asing2 kan

Kenangan manis bergelar ibu
akan dirasai oleh setiap ibu, mama, emak, bonda dan lain2 gelaran
Tangisan pertama si comel tersemat di hati
Membesarkan najlaa dengan penuh kasih sayang
Menjadikan ianya kenangan terindah dan manis

Kenangan pahit....ntah le malas lak nak igt
Nak kata ada macam xde
Nak kata xde macam ada lak huhuhu

Kata-kata khas untuk darling
"Terima kasih atas kasih sayang
Terima kasih di atas cinta
Terima kasih jadi suami terbaik
Terima kasih jadi papa terhebat"


Nasihat dan harapan untuk anakandaku
"Mama sentiasa doakan yang terbaik untuk Najlaa
Moga Najlaa jadi anak kebanggaan keluarga
Insyaallah..."


Nasihat buat gadis di luar sana
"Jaga diri hiasi peribadi"





Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

12 Gtau jek:

mamalieyna said...

uuih ada lg eh sesi jelajah gini...hehe..good luck! takde kesempatan la kita skrg..hu~

norhidana said...

heheheh i like kak... dana pun tak sbr nk rasa jd mama nih...

Mamamya said...

smoga kita semua akan menjadi mama yg terbaik utk anak2....amin.

c-tea said...

datang dari blog saudara ben.k..jemput datang ke blog ct...

dan jangan lupa untuk vote blog ct k..jom baca sini

http://illustrasiaku.blogspot.com/2011/03/jom-ramai-ramai-vote-untuk-blog-ct.html

apisv2 said...

salam,
mengunjungi rakan2 jelajah blog;)
slm perkenalan,
blog apisv2

ShA + ZaM = LoVe said...

salam..
singgah dari blog Abg Ben..

http://heandsheloves.blogspot.com/

>NiSha<

pRiNCe said...

entry yg sgt bagus...
thniah ye...:)

sy ni newbiee lagi...
jom bce info mnarik tentang petua orang2 tua untuk jga kecntikan tubuh badan...laki n pmpn..:)x

Diari-Selebriti-Mama said...

singgah dari segmen BA.
slmt bknalan.nice blog!dah follow^^
dengar tangisan anak yg pertama mmg tersemat di hati semua ibu..
jemput ziarah blog http://mamaglamdiva.blogspot.com/2011/03/jelajah-blog-kategori-ibu.html

rizaros said...

salam pkenalan.. datang dari blog abg ben :)
jom follow sy jgak, untuk smangat berblog n kongsi info ttg mommy..hehehe..
rizaros.blogspot.com

Lulu caldina said...

Tahniah kerana menjadi seorang ibu...
semoga memiliki anak yang soleh dan berjaya...

Mamaleesya said...

salam kenal. Dari segmen BA. Semoga menjadi ibu terbaik di dunia dan akhirat.

http://diarialeesya.blogspot.com

luckylizan said...

salam mama najlaa, sekarang anak dara dah umur berapa, pandai dah ngaji tu aa.. saya pun berenti keja sebab nak jaga anak .. tak sanggup nak berpisah kononnya... jom tukar link nak? boleh share info tentang ibu2..sumore blog ni lawa..syayer shuker :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in