Oh! Najlaa

Yup Najlaa yg macam2...
Hari ni ape yg kuo dari mulut dak kenit wat aku tersenyum
Memang tiap ari ada jek yg dibuat

Tadi dak kenit cari papa dalam bilik
Pastu dia nampak le mama dia kat bilik sebelah
"This is papa?" kuo dari mulut najlaa
"No" jawabnya
"This is mama!" dari mulut najlaa lagi
Aku paham ape yg najlaa cuba sampaikan
Terkezut aku...nak gelak ada, nak senyum pun ade

Satu perkembangan, almaklum najlaa ni cepat bosan kalau aku ngajo
Kalau ajar membaca ada la seminit jek kot
Kalau bab mengaler, sambung2 dotted line dia suka

Skang najlaa suke lepak depan lappy blajo kat Starfall
Ekekeke ada lak pasni najlaa mintak sebijik kat papa
Kat iphone pun ade dah aku download mende2 learning cenggini
Xde la najlaa boring





Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

8 Gtau jek:

Citarasa Rinduan said...

kak......
rindu pada mu...
dan najlaa juga..

wah! satu perkembagan yang baik..
umai pun skrang dah pandai baca al fatihah dan ayat 4 kul..sejuk mendengar..solat pun dia dah tertib....suka melihat anak2 semakin bijak..

alhamdullilah..

PS: najlaa...Me anty ayu, (citarasa rinduan)..ehhehe

il ya na said...

comel mcm kak su siti yay!

Lelord said...

@Citarasa Rinduan btul ayu suka sgt tengok perkembangan anak camni kan

Lelord said...

@il ya na ekekeke iyo la tu kak su siti

Sari Yusa Ibrahim said...

wah! Najla ni msti lagi pandai dari mama & papa nanti... hehehe

Zaidah said...

tahnia najla...bebudak memang suka lukis dot2 kecik....semoga najlaa terus berjaya....

Shahayu said...

perkembangan terbaru najla tahniah.... akak suka lah starfall tu.. sesuai tuk budak2 ..tq for info....

larradanish said...

lord..tenkiu lord..anak kita pun suka buat ektibiti starfall ni..tenkiu..menemukan anak kita ngan starfall.semangat2..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in