Alahai...Cheque Baru Sampai

Kalau sebut pasal cheque dah tentu la dari Nuffnang kan
Aduhaiiii punya le lama aku menanti
Hampir putus asa..ekekkeke tipu jek
Memang la kat email dah gitau pasal payment advice kan
Tapi tak jugak kunjung tiba
Almaklum aku kan dah nak balik ni
Redha jek la kalau terpaksa burn
Huhuhu tengahari ni kuo jap g jusco
Ade jek mende yg x setel
Balik2 kul 3 lebih tadi ade surat kat post box
Hohohohohohholick bukak je tgk cheque sudaaa mari

Seb bek la valid setahun
Tunggu aje la aku balik bulan 8 ni
Hehehehhee x sabo nak balik raya
Pasni menghitung hari lagi la jawabnya
By the way tima kasih la yek Nuffnang
Pasni bagi la banyak2


Jom join Sign up HB!Affiliate to enjoy free gift!Jom kite klik2

8 Gtau jek:

Ena said...

k la tu .. sampai suda..
ena punyer tak nampak2 pong lagik.. adeihh!!

hanna strawberry said...

tahniah.....bestnyer.... :)

Lelord said...

@Enasok lusa sampai la tu

Lelord said...

@hanna strawberry hehehhe maceh hanna...1st time baru dapat ni

Puanbee said...

laa bee dah samapai 2 minggu tk silap ini yg kita cash sesama tu kan..

Lelord said...

@Puanbee aah bee..berkurun akak tgu, mlm tadi hampir anto email

EiJa ZaQuaN said...

macam tau2 jerk sis dh nak balik..
sib baik smpai jgk sblm sis bertolak ke Doha..

ok la tu bulan 8 baru nak cash..bleh wat belanja raya..hehe..

BIONIC WOMEN said...

jelesnya..lum pernah dapat cash out..huhu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in