Malang Tak Terduga

Salam uols
Amacam raya??
Hehehehe malang tak terduga
Pesal ek??
Selalunya malang tak berbau kan..kan..
Semalam balik melaka kul 11 dh gerak dari BP
Keta kat jalan mmg banyak yek
Darling cakap tamo la drive laju
Kalau eksiden takde la teruk sangat... Aisehhh

Sampai kat area peserai kot dah jam
Ada eksiden rupanya
Teruskan perjalanan sambil layan boboi boy kuasa 3 ahahahahha
Sampai je kat pt yusof keta banyak gak le dh dekat ngan trafic light
Keta depan berhenti mengejut maybe yg depan pun mengejut gak
Keta kitorang pun hampir mengejut gak
Dannnnn
Dummmmm keta terhenjut ke depan sket cium wira
Keta belakang dengan rakusnya cium montot GL
Abanggggg tu jek yg mampu keluar dr mulut
Menggeletar gak le aku
Alhamdulillah kami mmg xde pape la cuma keta je cedera


Ni la hasilnya....



Ni keta bro yg tercium GL

Keta wira tu xde pape so dia kata nanti dia touch up sendiri
Selepas berdiskusi kat balai pt yusof g bengkel igt nak wat nilaian loss
Tp bengkel kata cam susah nk wat anggaran takut ada organ dalaman yg parah better claim insurans

Maka perjalanan diteruskan ke Pejabat Trafik Daerah Muar
Setel report tinggal nk ngantar ke bengkel je
Lenjan dulu keta dh nak balik doha baru masuk woksyop

- Posted using BlogPress from my iPhone

8 Gtau jek:

Makbed said...

iskk..seb bek takde pape...

Marsha~ said...

tulah... semalam aku nampak GL kau ni kena cium... takpe.. aslong penumpang semua k alhamdulillah... masinnnn mulut dak boy kaaann... huhuhu

puanbee said...

lor .. memang tak bebau tapi berbunyikkkkk.. tak pe nasib sikit je kak..tapi tu lah renyah nak kesana sini

Wanita2u said...

Jom join giveaway dari Wanita2u pula. :)
Hadiah mmg sangat menarik. Berbaloi-baloi join. Hehehe.

http://portalwanita2u.blogspot.com/2011/09/wanita2u-2nd-giveaway.html

Kalamhati said...

huhu syukur tak pape..=(

dieya said...

aduh ciannya, syukur k lelord sefamily selamat. moga2 urusan repair kereta n claim insurance dipermudahkan, amin!

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai.. ituler yg plg ai takut drive musim perayaan gini..
huhuhu...
tp alhamdulillah, korang sekuarga tade pepe..

Mamamya said...

haduiii lah..sori aku baru tgk blog arini...sib baik korang x apa2 kan....

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in