Nasib Baik Tak Kempunan

Tertunai sudaaaa
Dapat gak aku makan durian
Ritu masa kat qatar kemain mengidam nk makan
Pulak tu korang sumer asik tayang aje kat blog ngan fb



Huhuhu 4 bijik darling beli sekilo seploh hengget xpe la mahal pun janji isi meletop
Sedap x terhingga
Cina doyan kata buah dari segamat
Seb baik la ada lagi.... Kan dh penghujung musim

- Posted using BlogPress from my iPhone

15 Gtau jek:

gedek! said...

balas dendam la ni...?

Citarasa Rinduan said...

akhirnya dapat gak......................
hahahaha

ajumohit said...

Ngalahkan org ngidam plak lelord ni hihi, mcmana nk beli blogpress tu ye? Aju takde kredit card, nk update gune ip gak

ZYASH said...

Wah...kemain ber durian lagi.. Selamat Hari Rayer..

zaidah said...

makan puas2 yer lelord..klu dah balik sana dah tak merasa...

mommyYen said...

ku pun dah mkn puas puas tok ling..bebau durian dah umah ku..ayooo!

Lelord said...

@gedek! hehehee semestinya uncle seb baik kat doha ada rambutan kalau x mau balas dendam gak

Lelord said...

@Citarasa Rinduan ekekekke akhirnya

Lelord said...

@ajumohit huhuhu xde yg free ek? Ms lela download last year kena byr skang x sure la pulak kot dah free

Lelord said...

@ZYASH selamat hari raya...huhuhu nk wat camne dh jumpa durian bedal aje

Lelord said...

@zaidah durian dh setel, ada beberapa makanan lg yg wajib dicari sblm balik doha

Lelord said...

@mommyYen harum semerbak hehehhee

mamalieyna said...

ouas hati ye...raya2 layan durian ke..ihiks..

selamat hari raya~

Cik Puan Zura said...

sedapnya.....daku teringin sudah...kuikuikui

eB ezrin said...

petai yg tgh byk skang nih :)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in