Cantik Lak Deko MP

Meronda dalam Mahkota Parade
Gi makan mekdi...sedap lak tekak melantak GCB

Masa lalu kat tengah2 MP tu nampak lak deko cam menarik
Dak kenit lak heboh kata nak amik gambau
Layankan aje la

 Aku join la skali kannnnn wakakakkaa

Papa pun nak bergambo gak hihihhi

16 Gtau jek:

Mamamya said...

deko sempena hari raya ke ni...??? mmg cantik arr....

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

cantiknya deko dia...

Mama Zharfan said...

siye sgt cantik!!

Anum said...

cantiknya deko dia
suka la anum
benda2 klasik ni

Marsha~ said...

boleh pulak Najlaa duduk situ ek.. bukan diperbuat dr kertas ke??

Salina@IbuAqil said...

cun arr.. dia buat dr apa erk mama? ;)

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

klasik.. mmg shantek..
nk lg kete mini tu.. =)

KSWSK said...

vintage tu..

Lelord said...

@Mamamya pasal merdeka..tu kat keta plat no MAL 1957

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah cantik kan nmpak cam lukisan je

Lelord said...

@Mama Zharfan huhuhu amik gambo keta ngan moto jek patut kena amik gambu full

Lelord said...

@Anum masa kitorang amik gambo ni pun ramai yg berpsing gak

Lelord said...

@Marsha~ nampak cam kertas kan...dak boy yg gebus tu pun leh duduk tau pasal guna kayu

Lelord said...

@Salina@IbuAqil buat dr kayu....siye cantik nmapk cam kertas je

Lelord said...

@♥Leily|Ummi Alya Husna♥ yup mmg syantek tau

Lelord said...

@KSWSK hehhee kan...kalau edit kasi vintage mood lg cun ni

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in