SpongeBob Lunch Box

Huhuhuhu ni citer dalam flight yek
Aku terlelap jap adalah seminit dua kot
Tapi idung aku terbau sesuatu
Tengok2 menda seperti gambau di bawah kat depan najlaa
Huhuhuhu rupanya masa kat Expedia darling ada request kids meal
Cantik gak bekas ni


Ni rupa dalam box tu
Ada grilled ciken ngan wedges skali benonya
Ni baki yg tinggal
Lengkali kalau naik flight nak request lagi la....ekekekke jakun jap

Rasanya tema dalam Qatar Airways mmg spongebob kot
Iyer arr selama ni FA akan bg budak2 beg minatang kaler kuning ni
Dalam beg ada kaler 5 batang, buku kaler, sticker, jam


7 Gtau jek:

mamalieyna said...

comel n kreatif nye mereka..^_^

Anum said...

comelnya

Salina@IbuAqil said...

uiksss bestnya mama.. box dia cantek.. :D

BeloG MTT said...

Wahh chomelnyaaa

@e_da said...

wah bestnya... cantik bekas... budak mesti suka


Suka la masuk blog ni.. cantik.. mesti hasil tgn WM ni...

♥♥azatiesayang ♥♥ said...

Salam Lela..comelnya bekas meal kids tue.agaknya tema depa mmg spongeBob sbb ankabuah naik flight dr syria pon dpt toys spongBob gak:)

diana said...

cantik la bekas dia..
bagus jugak bagi macam ni..kan??

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in