Najlaa & Peralatan


Ekekeeeke kemain tajuk tuh
Cam kartun Handy Mandy lak




Tadaaaa...ni arrr peralatan dak kenit
Papa baru belikan sand tools
sebelum ni men guna scoop susu dia jek
hehehehe
aku kan kreatippp

Korek pasir dulu...

heheheh ni hah SRK ngorat dak kenit

so ajak je la men skali

Ape tengok2 hah

guna tangan lagi senang nih

boh air dulu

masuk pasir lak

tangan demok dak kenit

dah puas men pasir kena la balik

dak kenit heboh nak nolak keta sorong nih

kuo lif dok carik umah sndiri hehhehe
pasni berendam dlm bath tub
huhuhu


11 Gtau jek:

JaJa'Z said...

mentang2 la dok kat negara kaya dengar pasir..dok main pasir je la..hehhe

Yatie said...

Salam Lela,
Uwaa kenapa mama lela tak korek2 pasir gak....comellah dak kenit tu...

Lelord said...

jaja : ok arr tu men pasir kalau dia nak men debu dh leh jadi tayammum

Lelord said...

Kak Yatie : mama tengok jek lagipun kena dok perati dak kenit men, kat sini anak org India (mmg from India tau..bukan mesia pya) ganas arrr kalau menan dok rampas2 jek. Mak dorang bukan perati anak men pun dok biar jek. cian dak kenit kang kena buli..anak dara ni dh ler lenah gemalai, tapi bab melalak sgt terer

suamihanyisterizuki said...

lela..mcm besh je menan baru dak ken it tuh, mcm nak maen jugak jer...

numpang bleh ;)

Lelord said...

Hany : heheheh meh arr men sesama

intansyahierah said...

salam..
comel la anak aunt..
hehe

Ena said...

waaaa..

cute gak ekk menan baru dier..
cam best gak nampaknye..

gambo yg 1st tu seklai pandang macam najla dok lam tu pulak.. ekekeke

rynas said...

wah comei kereta sorong dengan peralatan tuh..

Marsha~ said...

best plak keta tolak ni..... errr.. pasir situ mmg utk main2 eh?

Lelord said...

Marsha ko igt dak qila jek leh men pasir kat PD? dak kenit pun men gak kat bawah umah ni....pasir ni mmg tuk budak2 men

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in