Aktiviti Arini



Macam2 arini kitorang buat
Pepagi pas bekpes
Kuo g City Centre
Soping barang dapo kat Carrefour
Beli Mackarel...huhuhu nak wat laksa nih
Berkobar2
Beli daging, kobis, serai, daun limau, ntah ape lagi
Macam2 ler bekalan

Pastu g carik ubat
Dak kenit ni tetiba lak selsema ngan batuk
Kat sini mmg sgt panas oooo
Tadi pun masa tunggu limo kat City Centre
Siap ade sandstorm

Tadi nak bagi najlaa gumbira2
Bawak dia masuk kat Fun City


Tengah men masak kat kitchen

Waaaa siap buat pizza tau!!

Little gitarist...nanti nak blajo ngan Man Kidal

Meh naja ajar men piano...

Skang masa mengira lak...
banyak dah duit papa abes muahahaha

ekekekee nak gak pakai helmet ni

Sejam dak kenit bergumbira kat sini
QR20 jek tuk sejam
Ok la tu...

Pastu kitorang ronda2 lagi...
Belikan najlaa gelongsor ngan ball kecit
Sok lusa aku hapdet la aktiviti dak kenit ngan menan dlm umah

Dah penat kena la balik..
Darling kije malam
so kena arr lelap sejam dua kan

Ooooh tidak ketinggalan td dh settle kan tiket balik raya yg dah dibooking itew
X sabo aku nak balik raya ni...
lalallalalallaa

So menu petang td sblm darling g kije
makaroni goreng
nyummmmm



18 Gtau jek:

larra said...

ni mesti kes terliur nengok kite masak laksa kan..hehhe..tu la kalo dekat leh kita hantar semangkuk..

Lelord said...

huhuhu tu arr pasal..smlm kat blog kazen pun dia wat laksa gak..tapi laksa johor...nyummmm

rynas said...

eehh dah siap laksa ker...semangat ekk nak masak..sana ada jual laksa ker

azila said...

salam..sonoknya dpt main:)

Zaidah said...

sedapnyer makaroni goreng..kat sana ade jual laksalah yer...mcm kat m'sia plak kan...

dieya said...

ehh k lelord, cat baru ni sama macam salam dua benua laa..

org2 yg suka masak ni mmg sama citarasa agaknya ye ;-)

miemiey said...

nak ckit laksa ;)

cantik laa tempat najlaa maen tu...selesa dan terdapat pelbagai permainan...

Mamamya said...

wahhh...semangat sungguh sahabatku ini..ekekeke...aku smlm pun suruh kmdo pi cari ikan tenggiri...ingat nak buat laksa johor yg dak ana dok tayang tuh....tp ikan x elok la pulak...kene la pending sampai hujung minggu nih.....

Marsha~ said...

pandai ke kau masak laksa ni?? hehehehehe.. best nye najlaa main kat situh.. 20 hinggit kira murah lah kot

Lelord said...

Rynas : ekekeke de beli rice noodle skali pandang cam laksa tibai jek...
laksa lom siap tinggal carik daun kesum or ngan bunga kantan jek

Azila: huhuhu nak men ke jom arr join

Zai : nm pak cam lebih kurang laksa jek..iyer la tu

Lelord said...

Dieya : la iyer ke sama...akak br jek sekali 2 masuk umah KAK LG tu

Miemiey : kalau laksa jadi leh tepek..x penah buat sblm ni
best tau tpt menan ni tu yg najlaa rambang mata

Mamamya : wakakakaka semangat kan aku...1st taim ni nak wat laksa

Lelord said...

Marsha : hahahah siot la ko...bagi arrr semangat sket kat haku di perantauan nih

mamalieyna said...

bestnyer najla..mcm2 leh main eh!

waah awal tu booking tiket raya..hehe..

Lelord said...

Mamalieyna : hahahaha kena le awal2 kang x dapat balik raya. Ni mmh dh confirm balik 4hb Sept @ 2.20am

QieFLy si Dolce said...

comelnyer little girl tu....
aktiviti yang begitu meriah...
Entry terkini : Tanpa kusedari Blog aku sudah berusia Setahun.
Share57

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

hohoho, sonot ek cik najla kite duk sana ekk..
hari² maen menan..
epi la tu,..
papa najla ofcos sukeati..
dh mama masak cedap², yummy!!!

Mama Hanim said...

huhu..bestnya najlaa bermain sakan tuh..

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah kak...seronok betol si najla tu....dah blh tolong2 kat umah...hehehhe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in