Dak Kenit Dah Ade Adik



YES!!!
Akhirnya...
Najlaa a.k.a. Dak kenit dapat adik
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

Nak tidopun bersama2 adik

bawak nek beskal lagi....


hahahhahaa yang ini aku tatau la nak cakap pe?

13 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

hah...hint dah ada tu kak...huhuh...bilekah?? lalalal

Nur Hawa Mohd Zin said...

hah...hint dah ada tu kak...huhuh...bilekah?? lalalal

larra said...

wahhh..pandai breast feeding..hehhehhe..mama?..ape lagi..kene makan serbuk kurma la ni..hehhe

Lelord said...

muahahahahaha akan kuusahakan

JaJa'Z said...

cait..ingatkan dapat adik betul dah tadi..chayok2...

miemiey said...

hahahahha..ada susu ke tu...
ingtkan tadi dapat adik betul...betul..

dieya said...

hi k lelord! lawatan balas :-)
owh dok kat qatar rupanya. doha? i have a friend in doha ikut hubby dia kerja kat sana. masa gi dubai hari tu ingat nak visit dia sekali, but she went to europe for a holiday pulak.
saw your profile page. orang melaka ek? sama laa kita!

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

mama, usaha keras lg tau.. Najla dah x sabor 2.. ;op

Ena said...

pandai najla nie.. siap kasi bf lagikk.. hehhe.. kelakar la.. sampai ke situ pergi nye yeh!.

jangan tunggu lelame.. sian najla.. main ngan adik patung tu.. hehe

Lelord said...

IbuAqil & Ena : huhuhuhu akan kuusahakan okeh

rynas said...

hehheh kelakarlah dak kenit selak baju nak BF pandai dia...cepat2 ler mama kasi adik kat najla...

Sha@Mama Tina said...

hahaha lord...naja tu perli ko sebenarnya.. :)

Marsha~ said...

nguahahahahaha... bagi baby isap tetek eeeeeeeehhh

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in