Ohh Najlaa


Ni ape pesenn aku tatau la
Jerit2 siang tadi soh aku pakaikan beg
Aku tya nak g skolah ke?
Geleng pala sambil jawab nak tgk kartun
Nak tgk kartun tapi soh pakaikan "beg skolah"
Ohh Najlaa
Suke ati ko la nak oiii







15 Gtau jek:

Fatin Mardhiyyah said...

rajin betul galas beg tu..^__^
tapi Najlaa memang super-cute..

Mama Hanim said...

najlaa kan rajin.. nk gi skolah la tu..hehe..

Lelord said...

Muahahaha ritu masa g potluck umah jiran kat sini pun dia bawak gak beg skolah....
nanti la najlaa ek bler pindah kat al-khor baru leh g skolah

Nur Hawa Mohd Zin said...

hahaha...pesen apa lah kak ek...tapi rambut dia dah pnjg kak ek...dia tak rimas ke?

Lelord said...

huhuhu kalau kat mesia wat cenggini kompom dh berpeluh....

kat sini x peluh wpun panas ya ampunnn

ni baru pas mandi tu yg x ikat rambut lagi...huhuhu umah pun aircond

Nur Hawa Mohd Zin said...

huhuh..akak bile balik sini? ke menetap sane ikut hubby koje ye?

Lelord said...

mmg dok sini terus...
raya ni balik cuti

xazryx said...

hahaha .bese la budak2.

rynas said...

itu maknanya dia dh berangan nak pg sekolahlah tuh. anak saya pula siap amik begtangan pastu make up dulu pakai bedak n liptik. bila tanya nak pg mana...nak kejelah mama.siap minta duit nak bawa pg keje. hehhehe

Nur Hawa Mohd Zin said...

wahhh....yeke....bestnye....bawak balik gift..raya awe datang umah..huhu

Lelord said...

Rynas : wah kemain lagi ek..siap lipstik bagai hahhaha

Lelord said...

Awe : wehhh meh arrr datang klebang raya ni

nieda said...

budak2 mcm2 peel..comel beg pink tu..sama padan dgn najla

e.l.i.s.s.m.i.e said...

sama geng lah ngan my nuha.malam2 buta suh pakaikan beg.hehehe

http://elissmie.com

rATu kEBaYA said...

comellah najla ni..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in