Huhuhu dah bape ari ni aku dok belek2 blog otai2 yg rajin memasak
Asik usha roti jek
Ade arrr intention nak wat
Ekekekekeke tapi takut x jadi n naik gebus
Pastu nampak lak Roti Gula Mentega
kat dalam blog my kazen AnaWahid
Muahahahha yg ni mmg kompom la jadik kan
So ni aje bekpes aku pagi ni
Skunk barul kul 8.49am
Hmmm kat mesia dah 1.49pm
Oit kazenku aku kopipes ajek la ek
Bahan2nya:-
1 buku roti – saya guna roti yg dh siap buang tepi – Roti yg dh nk xpired tuh buat la dr membazir
Butter/Margerine secukupnya
Gula Pasir - secukupnya
Cara2nya:-
1.Sapukan roti dgn butter.margerin secukupnya, setelah itu taburkan gula ikut suka manisnya. Susun didalam dulang pembakar.
2.Panaskan oven pd 180C selama 5 minit, masukkan roti kedalam oven dan kecilkan suhu pada 120C – 150C bergantung pada oven masing2.
3.Bakar selama 15 hingga 20 minit. Siap!
5 Gtau jek:
salam...lela kat doha nun susah tak nk dpt brg2 dapur? kt c4 ok ke kalau nk carik brg2 utk masak2?
salam...takat ni ok jek beli brg dapo kat k4, cam tuk lauk mcm2 ade. huhuhu ikan yg x penah tgk kat mesia pun ade. ngeri lak nak beli ikan.
x penah mkn ikan lagi...kecuali ikan masin yg mmg bwk stok ms dtg ritu
uhh bestnyer kan..
lama lg ker kat sana??
lama ooo sampai darling pencen hehehhe.
Salam Lela,
Esok balik dah leh speaking Arab ni
Post a Comment