Sup Urat Ketin



Whoaaa...
Unplanned
Tetiba jek lakiku ajak g IKEA
So t/hari kul 1 lebih berdezuppp jek
Aku yg drive tp smpai Somban yo

Berbalik kepada tajuk di atas ek
Maghrib tadi aku smpai le kat Kajang
Tumpang solat n mandi
Pastu kitorang kuo makan
Nana & Nurul ajak g pekena Sup Urat Ketin
Aku ok aje la kan
Kalau nak tau pasal SUP UK ni KLIK
Tapi bab nak ngoder aku tatau nak ape
Nana amik Sup urat ketin
Nurul amik sup ekor kot
Darling amik sup campur
(segala mak nenek perut, ketin, ekor ntah hape lagi)
Aku?
Benornya nak try ketin gak
Tapi laju jek lakiku kata...
"U mmg x makan, amik daging jek yanggg"
Maknanya aku pya order sup daging
ehhhh ade lagi
Kailan ikan masin, telor dadar, sambal belacan
Pehhhhh
Masa sup sampai bukan men melambak isinya
Dan yang penting
SEDAPPPPPPPP



Tu..tu.. dlm sudu tu arr urat ketin


Ni sup daging aku tau..


Nana & Nurul

Muahahahahha muke dorang jek
Xde sape nak hamek gambau aku

27 Gtau jek:

.alie. said...

arghhh tetiba mengidam nak makan sup

T_T

Lelord said...

muahahahha secara tiba2 kan...

Nurain Hasan said...

saya penah makan kat restoran ni
mmg sgt sdp sup urat ketin ni!
:)

realiti.. said...

ni yg kt bangi ye?mcm best je sup urat ketin nie tgk dlm gmbr..penah lalu kt restoran sup ni time nk g kompleks pkns bangi.tp nk try takot xsdap lak..huhu..

Lelord said...

Nurain : mabelessss

Lelord said...

Realiti : aah kat bangi....best bro

realiti.. said...

kalu mcm tu..nk try gk lah..lgpun xbrape jauh dr umah kt ptrjaya..

rynas said...

tak penah lg makan sup urat ketin ni. tapi sup ni famous kan kat mana-manapun ada. bolehlah try saya dok Bangi jer

mamalieyna said...

i like..i like...sangat2x..sedap tuuu... ^_^

Lelord said...

Rynas : sgt bestttt bi;er2 leh try restoren kat Seksyen 7, Bangi

Lelord said...

Mama lieyna : ehhehee i like oso

Zaidah said...

mintak skit bleh tak...

Izan Ishak said...

ohhh...tak pernah makan sup nih.
nmpk sedap je!

zue @ annaleeya said...

akak suko sgt sup urat ketin tuh... dah lamo dah mkn nih... kecur nih...!!

eija zaquan @ sweetmama said...

mmg sedap..sy pun dh pernah makan kat Sup UK ni..:)

Lelord said...

Zai : nak sket ekkk..bulih2 jg je kat bangi

Lelord said...

Izan : cuba arr mmg xkan kiciwa huhuhu

Lelord said...

Kak Zue : huhuhu baru tau pasal sup ni malam tadi

Lelord said...

Eija : sgt sedapp...terliur dh ni

Yan said...

aiyarkkk yanpun tak berani nak makan sup yg macam2 name ni... dengar namepun dah kembang tekak..

Kniedaz said...

urat ketin tu apa? tak penah makan tapi nampak macam sedap je..terus teringin nak makan sup..hampeh

Lelord said...

Kniedaz : Ketin=Keting ialah urat kaki lembu berwarna putih dan disaluti lemak

Yan : huhuhu nama pelik tp sedappp

Ain said...

nampak kuah dia dah tau sedappp nie.....

AYU said...

em........kalau ayu pun mcm x reti nak makan sup urat keting tu...paling tidak pun, order sup daging je..hehe..sedap ke sup urat keting tu?..

mummy_ayu said...

nampak menyelerakan sup tu...lapar sup...
Jom undi Iris kat blog ayu.....
ma acih!

Mama Hanim said...

hahaha.. ada gak kedai nama tu.. loghat kelate tu..huhu..

adusss, sgt sedap itu sup daaa..nk jugak la..

baincardin said...

Lama dah Bain x buat eksperimen HDR. Jom layan HDR! ^_^

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in