testing..1..2..3...



Testing...1..2..3..
OMG sore aku ni dah macam Ella..
Cam Ramli Sarip pun de gak nih
Seb bek x macam kat dalam filem..
X ingt pe tajuk..
Yang Yusni Jaafar berlakon tuh
"Baru balik Middddd"


Adoiiii sakitnya tekak ni..
Batuk manjang


Ubat Batuk Hurix dah minum
Wood's Peppermint pun dah gak
Ni hah air pun byk dah ku minum


Pasni nak minum ni lak...


Hopefully ok la


9 Gtau jek:

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

sis..
rindunya...alamak demam ker?..

amik asam jawa...lumuh kat kepala...kalau tekak prob...minum air asam jawa..
hope cepat sembuh.

Lelord said...

tq darling...

tu arr pas najlaa baik mama ngan papa lak kena.

tu yg xde mood nak update blog n jalan2 blog kengkawan

Nia said...

ala,..siannya u dear. minum air asam jawa byk2 ya.

Zaidah said...

sabar yer lelord...makan ubat tau...sekarang memang musim....firas pun demam jugak hari sabtu tu...nie ok dah skit...

sweetie2010.blogspot said...

Moga Lela cepat pulih balik dari batuk bila dah minum air asam jawa tu. Suara cam Ella..sedap apa...hehhe

Yan said...

apalaga! boleh layan karok lagu Bandi Amuk ni

Marsha~ said...

hahaha.. puas aku fikirkan cite ape yang yusni hamid punye dialog ni.. dia tercekik jagung kan?? hahahaha

Lelord said...

macehhh kengkawan..macam2 ubat dh makan nih

Lelord said...

Marsha : hahahha btul2 tercekik jagung..ek yusni hamid ke yusni jaafar?

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in