Kami Dah Ke Universal Studio...Kamu Bila Lagi?

Yea....Siang tadi (15 June 2010)
Mama najlaa, papa najlaa & sudah semestinya najlaa
Gerak g Singapore...
Huhuhuhu destinasi dituju
Adalahhhhhhh
UNIVERSAL STUDIO

Drive jek...darling arr yg bawak keta
Kalau aku bawak mau sesat barat
Muahahahaha berpandukan GPS

Sangat teruja ok...
Perasaan x sama cam nak g Zoo Singapore last time
Hahahhaha mmg arrr
Pe la kannn..
Ade lak aku nak samakan
Zoo Singapore ngan Universal Studio

On the way ke sana ujan lak
Potong btul arr
Dengan harapan ujan kejap jek la kan
Tapi idakkkk
Sampai ke destinasi hujan masih renyai..
Iyer ke renyai??
X lebat x renyai la...

Kitorang beli gak la payung & rain coat
Dah ala2 kat Niagara Falls lak
Perasannnn

Mmg x dapat dinafikan perasaan teruja..hepi...
Nak ke Hollywood tatau zaman biler kan

Makanya dapat g kat Singapore ni dah kira dasat arrr


Layan aje la picca kitorang ni...


huhuhuhu
Ni arr gambo kitorang
Nanti aku upload kat FB
Kalau nak lagi BEST
Korang g je Universal Studio Singapore nih
Bijak kan cadangan aku nih

14 Gtau jek:

azam said...

huyooo macam best ja

papabear said...

dah fully completed ke? how mcuh is the ticket? dah ergi yg kat US. yang Singapore ni belum :)

mommyYen said...

bes kan..kitorang tak dpt masuk sbb waktu tu belum grand opening lagi.(bln Feb)..so belum open for public..bgambar kat depan tu saje..kecewa juga..

eija zaquan @ sweetmama said...

wah..sronoknye..mmg eija pun dok planning nak g jgk..tp thn depan kot...hehhee..

larra said...

serunutnyaaaaaa...nak ikut,.,nk ikut..

mummy_ayu said...

bestnye..bila la we all nak sampai sana...

Ena said...

fuyoooo...

best tu..

ena nie kat mesia pun lom abis tawaf lagi.. uhuk! camner lanak ke sane gamaknye.. sob sob sob..

happy utk korang jugakkk..:)

Lelord said...

Azam : mmg best

PapaBear : ahh dah fully operating. Adults S$66, budak2 48

Lelord said...

kgkawan mmg best gi sini...
agak2 papa nak bawak lagi x ek

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

bestnya...
bila lah ayu dapat pi sana?..

pasport.........................xder

Adyshariz said...

wah..best yer..diam2 pegi beramah mesra ngan hubby rupanya..he..he.. best2..

JaJa'Z said...

uishh..jelesss sama kamu!!!!!

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

Wah bahagia
ya..

suriajingga said...

lot...besh nya....nanti arr aku g honeymoon kat sana...leh g skali....hehehee

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in