Riang Ria Kami


Yeahaaaa
Smlm kitorang g KL
Saje jalan cuci mata
Kaki pun mmg bengkak...hehhee
Bile papa najlaa tya nak g KL ke
Cepat2 jek angguk pala

Bawak dak kenit g Aquaria
Last time pegi naja kecit lagi
Skang pegi mcm2 dh dia tya
Nampak turtle dia taya mana mama turtle...
Bler dh tunjuk kat dia mama turtle
Dia tya lagi mana lak papa ia
Kena la papa najla tunjuk papa turtle
Huhuhuhuhuhu

Nampak lak shark...replika yg tergantung tu tau
Naja tya... "nape gigi ia tajam"
Jawapan paling best aku bagi....
"Senang shark nak gigit najla..." tititittiitti
"Tanaaakkk takuut"
Mcm2 soklan ade tau...


Sempat gak g Sogo
Bukan soping pun saje gak jalan2 hehehhe
Tujuan mmg nak ngabeskan wet papa najlaa
Tapi najlaa dh start wat perangai ngade2
So aku batalkan aje niat suci murniku itu
Tapi sempat gak le rembat adiah tuk Aqila
Jiran sblh umah nak wat besday party anak dia ahad ni
Nanti aku hapdet event tu


Papa lak mmg dh de niat nak belikan GITAR
Tapi dak kenit ubah fikiran
Xmo gitar...
Korang rasa ape yang dak kenit request???
Sila teka
hahhahaha
Bersambung dalam episod seterusnya








video

Ni hah de video
Tapi aku dpt amik sket jek
Sblm tu x terpikir pun nak record
Ade sekor ikan ni ntah ape nama
besau gak...
Kemurungan hehehe rasanya demam kot
Doktor ngan beberapa divers amik n masuk dlm guni
Nak check la pe sakitnya sang ikan



10 Gtau jek:

nieda said...

seronoknya jln2...bila anak dah pandai ckp mcm2 dia tanya..penat nk jawab..bestnya dpt p aquaria

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

syoknya si lelord

happy sungguh budah kenit tu n papa...

alhamdullilah......bahagia...ayu doakan sis sampai jb..ada jodoh leh jumpa...amin

Lelord said...

hehhehehe best ni kali ke-3 pegi. 1st time masa bercinta hehhee, pastu last yr ade g lagi brsama najlaa, so smlm pegi lagi. dulu rega murah sket hehehehe pasal papa kije petronas so guna id card...skang byr normal rate

Kniedaz said...

G situ bawak budak2 bestlah..hujung tahun lepas dh bawak budak2 g tgk ikan..

mummy_ayu said...

seronoknye najla dapat jenjalan...

rynas said...

oh agaknya nak drum pulak kot hehhehe

Marsha~ said...

oh jiranku... aku selalu terjumpa wifi- bukhari's.. rupanye dikau punye daaaa... hahahahaha..

aku pun ke sogo kelmarin rembat hadiah utk anak2 kwn punye birthday daa... selang sehari je kite pergi sogo tu.. kalau tak harus bertembung.. haha

Lelord said...

Rynas : hahahha tetttt salah bukan drum

Lelord said...

Marsha : hahahahha aku pya arrr ari2 on9 tu.

Carik adiah qila najlaa pun join sama..nak sama ngan qila hahahha

Adyshariz said...

sronoknya berjalan d samping abe tercinte..he..he..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in