Lokasi Saya Sekarang.....


Cuba teka di mana lokasi aku?
Muahhhahaha
Xpe2 aku gtau jek
Aku skang kat Batu Pahat yg permai
Najlaa jumpe nenek arrr pe lagi
Next week dah busy

9 Gtau jek:

Mama Adli said...

eh mama najlaa org BP ye....?kat mana? i pun tgl+kerja di BP....

Zaidah said...

zai beru ingat yang dulu lelord ade buat n3 tentang BP...BP kat mana yerk...

Lelord said...

hometown kat bukit pasir...yg dekat ngan wet world tu haaa

rynas said...

ohh sioknya Najla jumpa nenek

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

kat wet world?

syonya..ari2 pi mandi kat sana..
jom najla....kita pi sana..bawa umai tau

Marsha~ said...

woaaahhh... bestnye gi universal studio.. berapa ek per entry?? 27hb ni kau berangkat ke qatar ek?? aku dulu pernah transit sana duduk kat hotel royal qatar.. kim salam jelah eh... eheheh..pasni sunyi ar aku kiri kanan takde org... huhu

Lelord said...

muahahaha najlaa hepi2 jumpe nenek n kazen2

Lelord said...

Ayu : aah dekat gak ngan wet world tu...jumpe bukit pasir dulu baru jumpe wet world

Lelord said...

marsha : S$66 adults budak bawah 4 yrs free okey..best ooo. ajak arr zaki g. Anak dara ko kompom suke.
hahhaha nak sunyi pe? bukan ko slalu de kat umah pun hahahaha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in