Pheeweeettt



Adoyaiii
Dak kenit ni asik nak mandi KULAM aje
Slalu kat umah mandi dlm baby bath tub
Kalau rajin jek aku bukak wet set
Tapi slalunya mandi guna gayung jek
hahhahaa


Ni kat sini dia kemain suke masuk dlm tub
Aduhhh camne kalau aku dh bawak dia turun g pool kat bawah ni
Ade je kang asik ngajak turun mandi
Oh lalallalallalaaa


13 Gtau jek:

Mamamya said...

waduhhhh...seksi sungguh gambaq kat dalam tub tuh....he3...

Wife Mr.Em ~ Ibu Mr.Aqil said...

phewetttttt!!! seksis nya.. anak dara saper ni??? nak minang bleh?!! huhu

JaJa'Z said...

lalalalala....comeynya pakai baju kuning tu...akak dah ada geng lom kat sana? barang2 senang nak dapat?

JaJa'Z said...

lalalalala....comeynya pakai baju kuning tu...akak dah ada geng lom kat sana? barang2 senang nak dapat?

JaJa'Z said...

lalalalala....comeynya pakai baju kuning tu...akak dah ada geng lom kat sana? barang2 senang nak dapat?

Nida said...

wah... pandainya gosok gigi sendiri... ni boleh jadi moel bilik air nih..hehe

Lelord said...

mamamya : muahahahha auntie berani ke seksi camni?

Lelord said...

IbuAqil : nak minang ek? serba lengkap leh x

Lelord said...

Jaja : x jumpe lagi geng karang leh melawat kawasan huhuhu.
barang senang dpt arrr...bahan mentah konsep india senang carik sini segala mak nenek rempah ade

larra said...

mesti najla tanak tgk pic ni masa dia besar kan hehhehe

naynab said...

kenit sgt over aa...geram anty nenab tgk..ish2..

naynab said...

kenit sgt over aa...geram anty nenab tgk..ish2..

Marsha~ said...

seksinyeeeeeeeeeeeeeeee....... hahahaha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in