Jenjalan Arr Pe Lagi Kan


Kuo g soping mall
Villagio Doha
Walahhh kagum aku tgk tpt ni
Jakun pun ade tau
Masuk2 jek nampak awan berarak cheewahhh

Kemain cantik lagi kan...
Awan tu cam real aje
Musti korang pun tertipu cam haku
Btol kan??
Ngaku aje...


Tapi mmg cantik Villagio ni

Huhuhhu mekdi pun ade

Ni aku kat jambatan
Bawah ni ade air
yang ala2 cam kat Venice tu
Ade sampan skali
Tapi td x sempat nak naik
Lagipun nak beli brg dapo





Beli barang dapo kat carrefour arr
Dalam Villagio pun ade c4 nih


hehehehe vincci pun de kat sini tau


12 Gtau jek:

Shiela Latif said...

grrgrrr...bersabar lah aku melihat kegembiraan mu berjalan2 nie yer...

tapi bila tengok tempat nie nyer view memang best ler...

seronoknyer dak kecit tue dalam troli...kat mesia nie dia kata...kikiki

Lelord said...

huhuhu dok dlm troli sama jek kat mesia...masuk lak carrefour hahahaha

tapi siyes mmg cantik villagio nih

Ezad said...

best ek kat tmpat org...

nieda said...

bestnya tempat ni...cantik bangat

mummy_ayu said...

wah..bestnye..cantik tu..nanti jenjalan snap snap lagi, kita tak dpaat gi, tgk pic pun jadilah..ha ha ha..bestkan dapat tgk tempat org..

zue @ annaleeya said...

mmg cantik ar... mcm awan betul lak...
snap byk2 sket eh... kita tak dpt gi, tgk gambo org pon jadilah... huhu...

sweetie2010.blogspot said...

Salam Lela,

seronok yer, cantik sekali tempatnya.

Mamamya said...

cantiknyer...n nampak bersih persekitarannya....kat sana mcD.pizza hut...semua ada lord...cuma harganer ler blh tahan...(kata kmdo lah...aku x penah pi lagi...)

AYU said...

em...syoknya tengok...bila nak sampai...dlm mimpi je la jawabnya..hehe

Marsha~ said...

woaaaaaahhh.. aku ingat awan betull tp mmg cantik eh... pasni jangan luep amik gambau setiap kedai yag ada.. beserta harga barang,,,, nguahahahaha.. buleh kirim.. nguhuhahahahaha

JaJa'Z said...

uish..tak juah beza pun ek..ada mcD..ada vincci..best tu..ekekeke..

larra said...

BESTNYER..bile la kite kt comment box ni gi sane yek..sob2 tacing dalam kegembiraan tgk mamanajla leh jenjalan dan together ngan hubby dia

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in