Tayangan Perdana Upin & Ipin - Anak Harimau



Ni peminat Upin Ipin nih

Seronok la nampaknya adik-adik yang bercuti sekolah bermula Jun ini kerana TV9 akan menayangkan episod Upin & Ipin untuk di dalam musim ke 4 ini. Bermula dari 7 Jun selama 2 minggu berturut-turut semua peminat di Malaysia akan dapat menonton 6 episod baru yang bertajuk "Anak Harimau". Episod istimewa ini menyaksikan bagaimana sambutan Upin & Ipin dan kawan-kawannya mengenai Piala Dunia yang dilangsungkan di Afrika Selatan. Memang rugi kepada sesiapa yang tidak menonton.


Berikut ialah jadual tayangan bagi episod Anak Harimau

Minggu 1
7 Jun 2010 (Isnin) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 1)
8 Jun 2010 (Selasa) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 2)
9 Jun 2010 (Rabu) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 3)
10 Jun 2010 (Khamis) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 1 - Ulangan)
11 Jun 2010 (Jumaat) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 2 - Ulangan)
12 Jun 2010 (Sabtu) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 3 - Ulangan)
13 Jun 2010 (Ahad) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 1,2 dan 3)

Minggu 2
14 Jun 2010 (Isnin) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 4)
15 Jun 2010 (Selasa) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 5)
16 Jun 2010 (Rabu) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 6)
17 Jun 2010 (Khamis) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 4 - Ulangan)
18 Jun 2010 (Jumaat) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 5 - Ulangan)
19 Jun 2010 (Sabtu) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 6 - Ulangan)
20 Jun 2010 (Ahad) - 5:30 ptg - Anak Harimau (Bahagian 4,5 dan 6)



11 Gtau jek:

Yan said...

owhhh anak sya sangat suke... ngan umminya sekali teruja.. pasal asik2 tgk yg ulangan.. tp anak tetap tak kesah.. ulanganpun dia tgk.. sampai hafal dialog seme

Ena said...

sama la ngan anak2 ena. sangat suka upin & ipin.. hari2 tengok pun tak pernah boring.. tota menatap jugakkk!! tapi lebih baik dari tgk kartun yg ntah apa2 kan lela.. ;)

Lelord said...

btul2...kat astro ade, tv9 ade..dvd, vcd, dlm keta pn mmg ade cd..hp mama ni pun ade gak

rATu kEBaYA said...

suka.. anak tak suka sgt.. tapi sy yang suha.. wahahahah.. terukkan mak yg suka.. tapi itulah hakikatnya.. siap ada jadual tu.. tocey..tocey..

Zaidah said...

baguslah lelord...ade jadual tayangan filem lah...ape2 bleh refer kat lelordnyer bloglah...

Lelord said...

muahahahaha senang sket kan camni

Ain said...

thanks sharing.....

anak-anak ain memang suka citer nie....

psssttt....nak jemput lelord join kontest sama2 ngan ain...

http://aindancontest.blogspot.com/2010/06/give-away-cayang-ibu.html

Nur Hawa Mohd Zin said...

tak dan can akak nak tgk rancangan lain..ank buah awe dok tgk cd upin ipin berkali-kali..huhu

Lelord said...

awe mmg pun aduhaiii tapi seb bek la upin ipin ni best so layan jek

Nur Hawa Mohd Zin said...

masalahnye tgk berkali2 tu yg tak tahan tu.huhu

eija zaquan @ sweetmama said...

wah...bagusnya siap ade jadual tayangan...cite upin ipin ni my lil son mmg sgt minat..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in