Veggie Lover




19 Gtau jek:

Yan said...

bagusnyaaaa..usually so hard bebudak nak makan sayur.

Lelord said...

@Yan najlaa mmg suka ngan sayur, dia start dgn timun n tomato, pastu baru le taugeh, celery dll. kalau buatkan dia sup daun sup kena la hiris panjang sket huhuhu

adyputra said...

uiii.. kagumnya.. jarang tengok budak suka makan sayur.. camana leh terjebak ni?? mamanya pun suka makan sayur ke??

.: iEyLa :. said...

bagusnye najlaa...
bole kwn ngn kakak la cmni..hihi

norhidana said...

susah nk jumpa kanak2 semocel n seusia najlaa yg suke mkn sayur kak... bgsnyer najlaa... good girl

wan nurul hezrina said...

waaahh bagusnya..nie mesti dah dididik makanan berkhasiat awal2..ptt najlaa kulitnya cumil..makan sayur banyak rupanya=)

rara pinkmafia said...

wahhhh bagusnya.kalo lah rara cm tu.

Shiela Latif said...

patutlah kulit dia cantik tu hehehe

Lelord said...

@adyputra huhuhu mama x suka sayur kecuali kangkong (nasi goreng kampung)kailan pasal suka kailan sos tiram, lelain mmg x mkn apatah lg timun :)

Lelord said...

@.: iEyLa :. huhu tu le kengkawan kat sini pun kagum kalau nmpak dia meratah timun

Lelord said...

@norhidana sayur berdaun hijau najlaa kurang sket tp salad tu suka lak

Lelord said...

@wan nurul hezrina huhu xde la didik pun tp mama noticed dia mkn timun masa umo sthn lebih. kami kuo bekpes nasi lemak pastu dia mintak timun. gaknya bila kunyah berderap2 tu yg dia suka kot

Lelord said...

@rara pinkmafia mama pun surprised gak bila dia suka sayur2 ni. kalau taugeh mentah ngan baby carrot lg le dia suka

Lelord said...

@Shiela Latif hahhaha aku nk gak kulit cam najlaa ni lingg

Puan Kutu said...

wah bagus gila najla nie..suka tgok dia mkn sayur

aiman cuma mkn taugeh,timun n sayur kt dlm bege ja.haha..

klu sayur semata2 mmg takla..:)

IntaNBerliaN said...

wah.. mmg bagus najla ni... jarang budak suka sayur... tomato tu saya pun suka n lagi suka bila tgk najla yg mkn.. hihii

Mamamya said...

bagusnya najla...mya n fiqa memilih bila nak makan sayur...carrot je yg dia org nak makan...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

bagus la dak najla ni lela..
jrg bebeno sy jumpe kids suke vegie ni..
even me too zmn tecit2 dolu².. heheheh

mmg shantek kulit mereka yg amalkan mkn sayur ni.. =)
my alya... jgn arapla....
wlau sekecil kuku pun kuis tepi!

kakyong said...

bagus nya najla.. tu la pasal kulit cantik.. ;)


anis langsung x suka sayur.. susah betul nak suruh dia makan sayur..

aliya & fikri, makan karot jer.. lelain tu ish.. seksa, ibunya jer yg hadap sayur..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in