Mummy Nak Pizza

Iyer..iyer..btul
Pengaruh tv la kot ni 2-3 ari ni panggilan MAMA dah bertukar jadi MUMMY
Sweet gak kan hahahhahhaa
Papa lak DAD katanya ekekeke najlaa..najlaa

Kelmarin dak kenit mintak pizza
Huh dah malam tu
Dah masak pun tunggu darling balik kije je nak mkn
Bila aku cakap mana ada duit
Dia bawak kuo 50 dirham
Mana cukup ni.....
Berlari masuk bilik mcm-mcm duit syiling ada...sen dan dirham
Aku cakap lagi mana cukup ni nak beli pizza duit kena banyak

Dan akhirnya
Papa balik btul2 kat depan pintu kasut pun x bukak lagi
Dia dah mintak duit nak beli pizza
Wakakakakaka

Pagi semalam bangun2 tanya mana papa
Bila tau papa g kije dah start nak melalak
"papa x bagi duit nak beli pizza"
Cian lak...
Aku cakap ada la nanti mama call
Adoiii nak tunggu sampai pukul 11 pagi tu asik bising je bila nak order
Betul dak kenit makan
2 keping masuk perut
Huhuhuhu

12 Gtau jek:

Anum said...

wah seleranya anum tgk dia makan pizza

wan nurul hezrina said...

wah wah bak mai lah cket=)seronoktuh n berselera pekena pizza=)

Lelord said...

@Anum heheheh mmg betul2 makan ni

Lelord said...

@wan nurul hezrina tu la selera beno makan bila papa call sungguh2 gtau dia mkn pizza

norhidana said...

heheheh comel nyer dia... budak bijak tu kak... hehehe siap nk bg duit tu suh beli pizza...

tp tgk dia mkn pizza ngn selera mmg betul2 nih... comel sgt dia

QasehSuci said...

alahai..berseleranya...kita plak jadi lapar...

Mamamya said...

dah lama x makan pizza nih...nxt week b'day pika..x tu nak bawa ke mana... mama da malas nak masak2...byk p'alatan da masuk kotak huuu

etiey.com said...

hi..lama tol tak dtg sini. bukan lupa tapi tak BW semua blog kawan2. huhu... lps ni insyyalh kembali rajin nk bw ekekke... hope so

berseleranya dak comel ni makan

Izan Ishak said...

sukanya najlaa makan pizza! sampai dua keping tu...

mamalieyna said...

wooo berseleranya dia...haih mmg kuat tul pengaruh iklan ni..hee~

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

2 keping blh habis?wahh tak sia2 mama belikan pizza.bagus dak kenit cumil ni

Marsha~ said...

sian pulak aku dgr.. bebudak ni kalau betul teringin nak makan, memang dia nak jam tu gak eh... 2 ketul tuuuu.. standard aku tu makan 2 ketul.. hehehehehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in