Tak Tertahan

Memang tak tertahan rasa dihati
Bergolek bergolak bak ombak
Sipolan dan sipolan bercerita berceriti
Semua gara-gara status fb yg kunampak

Adoiiiiii kejelesan melanda pasal Ombak Rindu
IbuAqil dh tengok uwaaaa nanges xyah guna tisu
Jemari Mr.Em aje dah cukup
Dak Marsha mummy qila pun saja check-in kat GSC Jusco Melaka berduan dengan laki terchenta
Hmmm lg Cikgu Jaja pun dah ada 2 tiket
Alahaiiii sumer ckp citer best
Ada lg kengkawan itm siap kata nak repeat tengok
Ahhhh jiwa kacau

Aduhhh ni tengah sakit kepala
Dari siang lg...darling dh tolonh picit
Ingatkan pas bukak pose td lega
Tapi masih sama
Insyaallah mudah-mudahan pas tido ni ok la
Sok nak puasa lg



- Posted using BlogPress from my iPhone

22 Gtau jek:

larradanish said...

den pun terpengaruh ngan status fb kengkawan pasal citer ni..huwahuwa..so nekad..esok malam tgk kol 10pm..bakorbakor..

Lelord said...

@larradanish huwaaa ko saja kan hakak larra

Marsha~ said...

hahahahahah... betul noksss.. meleleh2 air mata aku dok dalam tu.. sedih pilu... Aaron Aziz kalau bab nak cairkan hati perempuan mmg pandai.. yg penting dak zaki tak tidur, tu tandanya cerita tu mmgle bagus... huhu.. takpe, nanti kuarle kat astro first.. pastua delah org donlod kat youtube....

Lelord said...

@Marsha~ ekekekkeke nyampah mak. Hadoii la lama lg aku kena tunggu ni

Anum said...

insyaallah

azila said...

salam k.lela..zla plak sebaliknya.lom ader rasa lg nak tgk ni, sbb tau skang ni panggung tgh ramai...heheh

norhidana said...

heheheh... dana pun lum tgk lg kak... ntah bile agaknyer..

semoga akak sihat2 je kene rehat lbh tu biar tak skt kepala lg

Mamamya said...

aku yg kat sini lg kacau bilau tau...panggung wayang dekat je dgn umah tp still xdapat tgk...huuuu

ADEEYA said...

Hehe p lah tgk mama Najlaa :)

sue zainun said...

hehe dah 4 juta dah Ombak Rindu sekarang..

Salina@IbuAqil said...

hik3!! nasib baik KUPAKSA tisu original ku itu duduk sama layan cite tuh 2 jam.. hu3!!! mula2 buat muka ketat gak sis, konon x nak nangis.. Tp aduh!! Naluri ni cpt bebenor tersentuhnya..

Cho Zila said...

nak tengok gak.. tolong .. ingat nak tengok ngan husband gak tapikan teringat lak kesian kat budak dua orangtu isyh.. isyh...

Izan Ishak said...

penin nak tgk ombak rindu ye kak....alahaiii siannya...

Lelord said...

@Anum hhehehe btul insyaallah

Lelord said...

@azila tunggu aje la astro first kan

Lelord said...

@norhidana hari2 berehat ni camne

Lelord said...

@Mamamya xpe la is kita tunggu jek astro 1st xpun nanti ada link download aje wink

Lelord said...

@ADEEYA kalau mesia tu dekat balik dah ni

Lelord said...

@sue zainun tu arr meletup2 dan berombak betul ni

Lelord said...

@Salina@IbuAqil hahahhah berbaloi la kan paksaan tu

Lelord said...

@Cho Zila hehehhe tengok depan tv aje la nanti kita

Lelord said...

@Izan Ishak ombak rindu satu hal..penin pala satu hal alhamdulillah pas tido bangun kul 3 lebih nak sahur hilang dah tp sakit lain pulak muncul sakit perut lak tengok2 xleh pose asyura aduhai

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in