Pagi...Tengahari...Eh Malam Pun

Huhuhuhu cukup lengkap agenda makan2 kami semalam
Dari pagi kuo bekpes makan roti padahal kat umah ada je roti
Pagi tu ada call gtau parcel dah sampai so kena collect kat RasGas Tower
Citer pasal parcel next entri la yek
Makanya destinasi kena la ke City Center pasal tower tu berdepan je
Darling kata g bekpes aje la kat City Center tu
Hehehehhe selamat xyah check-in dapo
Pas bekpes amik parcel cuci mata jap..tujuan asal mmg cuci mata
Tapi moisturizer lak mmg dh nak abis ekekkee alasan 
Beli la skali toner

Dah puas meronda lapar la pulak kan
Almaklum hampir 1 petang
Haishh takleh lewat karang tertinggal Tentang Dhia
Zassssssss ke Jakarta Restaurant
Pekena nasi ayam penyet

Hehehehhe petang tu kuo lagi g spital jap...next entri gak la
Singgah FFC beli epal ijo..nyummm nak gaul ngan asam boi
Destinasi menuju Barwa Village 
melantak Paratha, grilled ciken lak kat Rotana Restaurant
Muahahhahaha lengkap kan makan-makan kat luar
Hari ni kena la masak!!!

14 Gtau jek:

norhidana said...

amboi2 tak berasap lah dapur akak yek... asik jln2 cari mkn kt luar hehehhe

Izan Ishak said...

hehe...bestnya kak satu hari dapo cuti ye. makan macam2 plak tu...

cam izan jugalah.. ada hari yg dapurnya offday. tapi esoknya wajiblah kena masak...haha

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

lama sungguh saya tak mkn ayam penyet tau.rasanya sejak saya blk bersalin dulu lum mkn sampai skrg.huhu.terliur lak dgr lela gi sana.hehe...ngada2 jek tekak ni kan?cumil nyer gmbr najla...geram nak kiss jek

sue zainun said...

cuti dapor sekali skala.xsalah..:p

Lelord said...

@norhidana ekekekekeke atas persetujuan bersama tu

Lelord said...

@Izan Ishak tu la arinid arling dh start kije tp dlm esbok mcm2 le lauk ada pasal dh ke pasar

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) heheheh ritu ms kat Jakarta tu miza mkn nasi berlauk ek, igtkan pekena nasi ayam penyet

Lelord said...

@sue zainun aah btul kalau hari2 off naya

zaidah said...

seronoknyer jejalan sambil makan......

eB ezrin said...

biler la kami nk gi obersi nih. hu3

gadisBunga said...

hahaha. tang tentang dhia yg tak menahan tu! :D

Lelord said...

@zaidah hahahah sonok proses pembesaran badan

Lelord said...

@eB ezrin meh la eB jenjalan sini

Lelord said...

@gadisBunga kahkahkahkah dah terjebak tentang dhia so kena dahulukan mana yg perlu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in