Terjebak Akhirnya

Muahahhaha pengaruh isteri
Aku mmg suka novel dari zaman skolah lg
Masa kije dulu mmg setiap bulan akan spend utk novel
Bila dah kawin ada gak peruntukan dari poket darling ekekeke

Bila dah dok jauh ni masa balik cuti mmg akan ada la yg aku beli
Baru-baru ni darling amik la salah satu novel aku bawak g kije
Huhuhu tp xde la baca smpai habis
Dah 2 malam layan, arini dh start off siap bawak balik tu
Hohohohoho 2 beranak sedang tekun
Ni la dia yg darling dok melayan skang sampai Tentang Dhia pun dah skip

15 Gtau jek:

Izan Ishak said...

waaahhh...bagusnya papa najlaa pun dah suka baca novel ye kak... bagus2..

Lelord said...

@Izan Ishak hehehe siap tya lg izan byk ke novel bwk ke doha

~Z.U.R.A~ said...

bagus kan, boleh kongsi hobi sama2...

Sha@Mama Tina said...

aku kene halang diri dari terjebak.. memang minat sgt2..tp kang tak jadi keje kalau dah ngadap..huhu

Kalamhati said...

hehehe akak dh lama tak terjebak ngan novel..kalu terjebak balik mmg tak buat keje lain la..hehe

Citarasa Rinduan said...

wahhhhhhhhhhhhhhhh
en zalie tak sukalah..
tahniah daddy najlaa..

like ibu umai.. like novel2

ADEEYA said...

Hahaha best lah papa baca novel dua muka surat dah tidur zzzz :D

ajumohit said...

Bagusnya hubby lelord pon layan novel ye. Baru best nak bciter kan... ;)

sayaseorangsurie said...

good..good..;-)

sayaseorangsurie said...

good..good..;-)

sayaseorangsurie said...

good..good..;-)

mamalieyna said...

rajin pulak en suami ye..hee~ eina pun dh kurang rajin bab membca novel ni..hee~

My Bloggie ! said...

sweeetnye kak ! jarang jarang org lelaki nak layan novel . hehe

kakyong said...

suami kakyong jugak lah yg langsung tak layan novel..

tp novel tu ade org cakap best.. kakyong pun x pernah baca lagi tu..

Gombug said...

Dapatkan memori 50GB kapasiti simpanan foto, muzik, video dan apa sahaja untuk telefon anda secara percuma hari ini tanpa sebarang bayaran dari Gombug.net! Sebelum 31 Dec 2012 - http://adf.ly/4O5uz

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in