Memeriahkan Suasana Sempena Qatar National Day

Hamboiiiiiiiiiii kemain panjang tajuk kan
Untuk pengetahuan pengunjung blog MamaNajlaa
18 Disember adalah Qatar National Day
Benonya plan asal pepagi nak le ke Corniche tengok perarakan
Darling kije malam so baru balik le pagi tu
Dah berjanji nak bawak anak bini jalan kaki
Tapi nan adoooo
Balik kije makan bihun dan zzzZZZZZZZZzzzz
Adoiii kaki aku dah bengkak ni
Sepatutnya mmg la off 4 hari tp dah 1st day off berkampung kat spital
2nd & 3rd day kena OT buat tampung nak beli handbang aku hahhaha
Maknanya tinggal hari ni je la (18 Dis) untuk berpoya
Tapi kul 2 petang baru bangun tu pun pas aku buat onar macam2 bunyik

Akhirnya kami kuo la cari makan kat Restoren Jakarta
Hah kat sini terjumpa LM 
Bukan tu je Zai rakan seperjuangan menyoping tudung Fareeda pun ada
Dorang dah habis makan aku baru sampai
 Dan seperti dijanjikan pas makan kami g bersesak kat Corniche jap
Saja tengok gelagat dorang sambut hari kebangsaan
 Macam-macam perangai oooo
 Nampak tu siap conteng gambo jumjumaton tengkorak lagi


Kemain semangat lagi najlaa
Bendera ngan kain tu company darling yg bagi
Last year dapat gak
Tahun ni dapat ngan casing blackberry...tp kami bukan pakai BB pun hehehe
Aku nak gak nyibuk dalam entri ni
Dak kenit la heboh macam2 gambo dia snap

Malam ada pertunjukan bunga api...aku x g pun
Dari rumah nmpak la sipi2 cahaya
Meh tunjuk kat korang
Aku amik kat youtube





19 Gtau jek:

etiey.com said...

wah bestnya!!!!

Anum said...

syoknya

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

syok tu dapat merasa merdeka kat tempat orang

lina said...

salam -wah seronoknya dia...enjoy ur day!

amiey lee said...

wahhh besttt..
take caye ye lela-lelord

Salina@IbuAqil said...

bestnya!!! najla dah iras mcm anak org arab.. ;)

Em's Family said...

jauh perjalanan luas pandangan.. untung u all dapat rase duduk qatar nun di sana

Lelord said...

@etiey.com meriah sgt wpun kami tak tenok dr awal

Lelord said...

@Anum najlaa syok la dengan bendera bagai papa jek boring kena drive tempat jem

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah tu la najlaa kemain patriotik, tu ckp kat darling kat mesia kita xde pun g tengok. huhuhu insyaallah tahun depan ms merdeka mmg kat mesia leh la bawak najlaa

Lelord said...

@lina wsalam hehhe mmg enjoy

Lelord said...

@Salina@IbuAqil hahhaha nk ropa arab ke ibu

Lelord said...

@amiey lee hehehehe best2

Lelord said...

@Em's Family yup btul bukan takan luas pandangan je pengalaman sume r dapat kan alhamdulillah

rATu kEBaYA said...

mesti meriahkan.. siap2 berdiri atas kete lagi..

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

mereka mmg soronok conteng kereta.cantiknyer jumjummatun tu...hahaha.


semalam sempat laga pipi je ek?len kali leh borak panjang.amboi budak dlm kereta tu anak qatari ke?semangat nyer dia...haha

norhidana said...

jumjumaton tengkorak basi... ahak2 itu lah lagu2 ayat yg selalu jd mainan kami masa sekolah agama dulu heheheh...

bgs tul lah kt sana... sume sopan je,kalu kt sini tang yg mlm2 sambut kt dataran tu msti seksis n seksa ehhehe... suke tgk budak najlaa comel yg hepi2

kakyong said...

depa kat sana ade buat perarakan ke mcm kat Malaysia

kakchik@ella said...

saya tak pernah sampai Qatar, selalu tengok Qatar di blog LM jer. BTW, hrp rakyat malaysia di sana hidup dengan gembira dan sihat sejahtera.

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in