Tag 23 Perkara Anda Perlu Tahu Mengenai Saya

Adoiii dh bape ari aku tangguh wat tag ni...Ni la masanya bayar utang...tag dari LIENNASTS

Ade syarat okey...

  1. Tuliskan 23 perkara rawak tentang diri anda (sama ada fakta, impian atau imaginasi)
  2. Sampaikan tag ini kepada 5 rakan blog yang lain
  3. Harus ikut peraturan, jika tidak tag anda tidak sah.
  4. Ikut segala yang ditulis di atas.
23 perkara mengenai aku ialah:
  1. Korang nak tau nama penuh aku x? Norlela Bt Ali, tp nick aku dr zaman blajo Lelord, kat opis dulu anak buah panggil CikLel jek
  2. 29hb Mei ni besday aku tau muahhahaha
  3. Macam2 kije aku penah wat, pas diploma aku kije yg ala2 gores dan menang tu...mahap le kalau korang jd mangsa, pastu jd clerk kat used car, pas degree kije ngan advertising com, pastu southern bank...cimb bank..jd guru pentaksir KONTRAK kat SJKC Jementah 1..skang dok umah jek
  4. Anak sorang jek..bercadang nak tambah hehehe
  5. X lama lagi follow darling dok Qatar
  6. Aku suke mekdi...dak kenit pun sama
  7. Aku suke cekelat..dak kenit pun sama
  8. Pssst... aku xde la suke ngan barang kemas...tapi kalau darling bagi aku amik jek :)
  9. Dulu studi kat ITM segamat (Bisnes studies) pastu sambung kat UiTM Shah Alam (Masscomm-@dvertising)
  10. Tu mamamya & mamatina tu kawan aku masa kat itm segamat
  11. Asal Bt Pahat skang dok Melaka
  12. Dok kat Klebang mehh arr datang
  13. Kaki ku akan bengkak kalau x kuo jenjalan hehehhehe
  14. Jusco adalah destinasi cuci mata yg slalu aku ngan dak kenit jelajah
  15. Ahahhha aku ni rajin gak soping online saje perabis duit
  16. Suke men "pambil" kat fb
  17. Aku teringin nak g Jepun cam best jek
  18. Nak g Universal Studio...kat S'pore jek...darling kata dia balik cuti bwk kami jalan
  19. Aku ni tersangat la suke beli nobel..tapi kdg2 cam takut jek nak masuk bookstore nanti kena tax ngan najlaa
  20. Aku takut nak bawak motor..alasannya takut pijak gear blehhh
  21. Lesen keta baru setahun.."P" ade lagi kat keta
  22. Skang ni bawak keta auto jek muahahhaha reti lagi ke bawak manual
  23. Ehhh dah abis rupanya hehehehhe

Skang ni aku nak Tag
1. Ce'gu Jaja
2. Ayu Citarasa Rinduan
3. Nia
4. Larra
5. Zai

5 Gtau jek:

liennasts said...

woho.. agen gores dan menang ye dulu.. saya nak balik duit saya (baca ngan nada mcm iklan syampoo tu ye).. tak ler gurau jeee

larra said...

hohohoohhhhohoohohoh..satgi..peree kite bat tag ni yek

JaJa'Z said...

waduh2..panjang bangat deh tag nya...

Siti Ruhayu Ab Rahman said...

alahai...............
tag aduh...
layan..

Zaidah said...

tag.....waduh3....tiru aje lelord bleh tak...hehe...

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in