Jalan2 Cari Makan Steambot @ Wok Of Fame

Kembali ke segmen Jalan Jalan Cari Makan bersama MamaNajlaa
Hehehhehe makan aje kan
Alahh darling offday mmg dapo x berasap
Kali ni mencuba steambot kat Wok Of Fame
Sebelum ni penah dah ala carte & buffet kat sini mmg menepati piawaian tekak
Huhuhuhu mula2 terkejut tengok sup dlm ni
Sebelah macam air beras, yg sblh lg penuh dengan cili kering & ketumbar
 Kena boh pelan-pelan karang terpercik lak air rebusan tu
Nak wat pembedahan plastik lak kang
Yang dalam mangkuk kecit tu sesame sauce...sedap
Menunggu dengan penuh perasaan
Pas masak je kemain laju makan 
Seb baik sedap, iyer la awal-awal lg dh nmpak cam air beras la, air cili la
Najlaa punya hidangan Volcano hape tah namanya
 
Mula tu makan pakai sudu
Last2 dia pakai chopstick hahahhahhaa
Adoiii kalau org cina makan nasi ngan chopstik selalu dh aku tengok
Ni makan kek uols
Berangan jap dengan payung oren
 Sambung makan "mushroom soup" lak
Huhuhuhu padahal sup steambot je masuk skali mushroom
Lengkali nak makan lagi arr
Aku kalau mana2 tempat makan sedap mmg kena repeat 


10 Gtau jek:

Cik Sibuk said...

kat mana ni wok of fame? kita slalu mkn steamboat kat johnnys je..tapi mmg amik yg kuah tomyam..sebab mcm x bestt je mkn kuah kaler clear :)

Lelord said...

@Cik Sibuk hehhehee kat doha, qatar yanggg. kalau johny mmg kena amik kuah clear tu karang dak kenit x tahan lak

Ena said...

tgk n3 ni.. terlupa ena pun ada ena makan steamboat.. tp biasa la.. steamboat ala thai..


apapun, nampak menawan kalbu tu.. naisb baik jauh..

ADEEYA said...

Sedapnyee! :D ehehehe mula2 ingatkan betul2 air beras td ;)

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

yunk..kat ner ni?nak jln2 gak la sblm blk nnt

Kalamhati said...

Sedapnyee..slurrpp!=)

kakyong said...

lama tak makan steambot..

ni yg buat teringin ni... pasni kena google resepi utk sup steamboat...

LadyBird said...

uniknye kak supnye.. mcm kene msk sendiri la plak bile nmpk akak masukkan satu satu.. :D

Mama Kembar 3 said...

hehehe kelakar laa plak tgk si najlaa makan kek guna chopstik, tak di buat dek org heheheh

Bionic women said...

tengah teringin nak makan steamboat ni tapi xtau nak pekena kat maner.johnys dah selalu makan..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in