Jadual Padat

Morning uols darling2 sekalian
Sangat bz mengalahkan YB aku ni
X sempat nak blogwalking pun
Adehhh nak le bukak blog tru phone je
Salah satu sebab malas nak on lappy disamping kelembapan line tenet

Aktiviti cam biasa la kan kalau balik cuti
Makan...jalan...makan...jalan hehehhe
Hari selasa g makan kat umbai, rabu g tangkak jap cari baju raya muahahaha boleh pakai ke?
Pastu singgah muar melantak mee bandung
Semalam g cuci mata kat sogo ngan ikea singgah kajang jap
Hehhehee hari ni nak g jb lak pehhh padat jadual

9 Gtau jek:

nEa FleriDa / nIL said...

wahh busynya dia.. :P

Nad @ MamaZakwan said...

bz kalah mak menteri,hehe
apa2pun take care okeh!
jgn byk jln sesangat.... ;)

norhidana said...

wah2 mmg bz jln ko kak...siap dh sampai kl dh... nk pusing 2 melesia yek

.: iEyLa :. said...

wahhh..padat tul jadual akk.. hihi

Anum said...

bznya sis

Mama Hanim said...

selamat melawat malaysia...hehe..
segala xtvt sila ikut jadual ok..kih3..

oopss, tahniah utk adik najlaa ye..

Citarasa Rinduan said...

kak...
ayu akan di giats plentong petang nie..jom jumpa..

ahad free?? jom ke senai..
call hp ayu tau, ada no ayu lagi kan>

Salina@IbuAqil said...

Apapun!!
Take care kak..
Jgn duk ligat sgt baru2 nih..
Muahahahahhaha!!
Muat lg ke baju raya tu nnt..
;p

Sari Yusa Ibrahim said...

ngalah mak menteri ko, Lord, hehe

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in