Mari Bergembira

Morning semua
Malas btul nak mencorat-coret xde mood
Dari hari ke hari huhhhuhu
Hari ni gagahkan jugak le
Ada yg menanti entri aku ke muahahahaha
Balik cuti ni banyak plan tergendala
Dah dekat sebulan benonya plan mau berjimba berpoya kat Hong Kong
Tapi atas sebab2 yg tak dapat dielakkan terpaksa la dibatalkan

Ahad lepas kami je Universal Studio Singapore
Nanti la aku hapdet yek
Tunggu mood mencanak naik harap x basi la citer ni nanti
Jiwa kacau skang ni
Meh aku tayang sekeping gambo dulu

12 Gtau jek:

Nad @ MamaZakwan said...

kak, sama kaler la..
cam woody jugak je, hehe
bestnye pi jenjalan!!!

norhidana said...

tak dpt tgk lah gmbr akak tuh... huhui...

wah2 dh pusing keliling 1 melesia nmpaknyer kak... best2

Alida Ali said...

Best kan g USS...rasa nak pergi lagi sekali sbb skrg dh ada trnsformer kan..

ADEEYA said...

Dah lama nak pergi tp tak terpergi pun huhuhu ;|

Chekgu Azrine said...

bestnya dapat gi USS.. !!

Citarasa Rinduan said...

kak pregnant mmg tak ada alahan ker?
LEH JALAN2 mcm normal...jeles i

Lelord said...

@Nad @ MamaZakwan hahhahah sehati sejiwa katakan

Lelord said...

@norhidana x berapa nak pusing la dana, sipi2 je

Lelord said...

@Alida Ali aah best makin best dah skang, dulu kami pegi masa baru2 bukak 2009, ni repeat lagi hehhe

Lelord said...

@ADEEYA one sweet time pegi la best tau

Lelord said...

@Chekgu Azrine hehehhee jom la jenjalan USS

Lelord said...

@Citarasa Rinduan kemain lg kan g jenjalan ni hohohohoh

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in