Mee Racun Taman Sri Jaya

Antara tujuan balik Malaysia adalah menikmati makanan yg best2
So tempat yg menarik perhatian adalah Mee Racun Taman Sri Jaya
Muahahahaha walaupun aku mmg membeso kat Batu Pahat
Ni le 1st time aku merasa menu beracun

Slurppppp Mee Racun Special darling yg punya
Aku order mee racun biasa jek
Pastu cendawan goreng utk najlaa... Sedap tau cicah sambal kicap
Lagi order sate seploh cucuk je pun



Nampak tu beria menyedut
Mee racun special ni ada boh gearbox kambing
Darling kata mmg puas hati makan


Anak tuan tanah heboh nak enterprem gak
Nak gambo ngan sate timun
Layan kan je


- Posted using BlogPress from my iPhone

12 Gtau jek:

Salina@IbuAqil said...

Humboi3!!!!
Makan sokmo..
Nyummy3!!!

Nur Hawa Mohd Zin said...

salam kak...

member awe cakap ada nasi racun kat cyberjaya, nasi ganja kat ipoh..wah batu pahat plak ada mee racun ye...hehe

mama shifa said...

org bp rupanya
sekg ler kita

Mamamya said...

aku penah makan sekali jerk masa balik BP...ssh nak pi lagi sbb kdg2 weekend x bukak..

Izan Ishak said...

izan tak pernah rasa lagi kak wpun dekat aje ngan umah. entahlah... blm ada seru nak cuba mee racun tu.. hehe..

norhidana said...

perkh balik melesia hrus lah cube sume2 makanan yg di idamkan kak... jgn balik sana kang brt naik kak hehehe...

tak penah try lah...terliur nengok me racun abg akak tuh...

::NureeN:: said...

terkejut baca tajuk.. ingat betol ada mee beracun hehehe... mmg mavelous lah

Chekgu Azrine said...

eh.. ada erk mee beracun...dasat!!

Sweetmama@EiJa ZaQuaNZiQrY said...

x pernah lagi dgr & rasa mee racun ni..
nmpk gmbar mcm menarik sgt

Citarasa Rinduan said...

kak..... ayu tak tau kak dah balik malaysia


jom ke citarasa rinduannnnnnnnnn

Marsha~ said...

perghhh... rindu aku nak makan mee racun ni!!!

sue zainun said...

hoho apsal namanya mee racun..gerun lak dengar..

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in