Wordless Wednesday





10 Gtau jek:

Unknown said...

iskhh...blm habis demam 'ombak rindu' heheheee....

Jue said...

orang jauh pun tak sabar nak tengok ombak rindu..

Rohani Hashim said...

hehe nk komen tak brkaitan entry, yg case Book Book tu cantik kan...lela carik la, kot2 kat sana lagi murah, kt sini hany tgk rm188 tp bukan ori la. 1je tak besh Book Book ni, tak de hole kt kamera, kena tebuk sendiri...

TS said...

Ombak Rindu~~

Anum said...

terbaik, this weekend nak pg tgk

Wan said...

Tiket kt sini sold out..huhu..

Marsha~ said...

best kan lagu dia..... huhuhu

LM said...

demam ombak rindu ke lela?

Unknown said...

PEEHHHHHHHH

ayu nak langgan astro first, tapi en zalie kata ada part atas katil..
auwwwwwwww..
sure tak boleh.. umai ada.....
pitammmmmmmm

Salina@IbuAqil said...

Layanzzzzzzzzzzz!! ;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in