Stok Catalyst Baru Sampai

Hmmmm sebelum ni kalau stok sampai adalah untuk diri sendiri
Kali ni stok untuk kengkawan yg mengorder
Selepas puas hati jadi pengguna aku beralih arah jadi ejen 007 lak hehhee
Ni antara order kengkawan kat Qatar nun
Seb baik darling lom balik so barang2 ni dia yg akan bawak balik
Pasni kalau dorang nak order aku pos aje la ke middle east
Kalau ramai yg order dorang leh share duit pos
Kengkawan kat Malaysia kalau nak order 
Produk Catalyst & Dermafal Placenta jangan segan silu
PM aje aku kat FB 

3 Gtau jek:

Nur Hawa Mohd Zin said...

wah...akak pun pakai gak ek...awe tak pernah pakai lagi

Mamamya said...

wahh..stok da smpi..x sabo nak try nih...dak azie sibuk takut2kan aku sbb dulu dia penah guna vco jerawat batu naik mencanak...huhuu

Cik FaRiZaM said...

sy baru je tukar produk, bgs ke ni?

follow n singgah sini
dr,
http://afasz.blogspot.com

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in