Pening Kepala Pakai Helmet

Haluuuuuuuuu ada yg rindu ke?
Ni hah kerana helmet pening pala ahkak
Helmet yg penuh ni siap tutup muka lagi
Adehhh ketat betul rasa macam terkepit tinge
Bukan pasal helmet busuk ke hapa
Tapi almaklum le jarang naik motor la katakan
Penah le pakai helmet turtle yg separuh tu
Ekekeke beberapa tahun duluuuuuuuuuuu
Masa lom kawin pun guna scooter abah
Masa zaman kat Uitm dulu pun leh kira bape kali naik motor
Opsss dengan gopren okey naik motor
Pastu bila dah kawin lak x selalu pun merempit
Masih boleh kira ngan jari
Ni tadi darling g amik motor kat umah MIL
Pasal najlaa kata nak naik motor
Huhuhu merempit la kami g pasar malam
Kemain seronok najlaa
Hehhee bukan helmet ni tau
Ni Najlaa punya

6 Gtau jek:

eiela said...

saya selalu naik motor, dulu tak biasa. memang kelakar rasanya pakai helmet dulu.

Nur Hawa Mohd Zin said...

dulu tak suka pakai helmet sebab nak jaga tudung...hehe

mamalieyna said...

comelnye helmet najla..hee~

einanye helmet, helmet separuh, mmg rimas pakai yg full tu..huu~

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

cutenya helmet tu, kalo balqis tengok tu sure suka punyer, balqis peminat tegar hello kitty....lama tak datang blog ni, dah makin cantik sekarang

norhidana said...

sesekali merempit seronok gk kan kak... berapa lama akak kt kg nih>?msti syok jln sana sini kn

Mamamya said...

aku pun dah lama x naik moto..hehee...skrg ni klu naik mmg x muat lah kan.. ala2 mcm iklan 'grandlivina' plak jadinya nnti..huhuuu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in