Biskut Cornflakes

Baru berkesempatan bersiaran
Tajuk entri tu x bermakna aku rajin beno nak buat biskut cornflakes yek
Tu ada yang mengidam nak makan
Ops! Jangan salah sangka lak bukan aku yg ngidam
Tak sempat nak ngidam dah keguguran... 
Mood :(


- Posted using BlogPress from my iPhone

10 Gtau jek:

JaJa'Z said...

erk...akak gugur ke?

cik Jue Aka Ibu Farisyah said...

mungkin bukan rezeki kali nie...
jangan sediah2 tau..takziah atas pemergian ayah tercinta..moga aman disana

norhidana said...

uh...bukan rezeki kot kak... jgn sedih, usaha lg n lg yek kak...

wah sedapnyer biskut cornflake... rajin akak bt

Lelord said...

@JaJa'Z aah jaja ms 6 minggu :(

Lelord said...

@cik Jue Aka Ibu Farisyah lom rezeki cikjue... Insyaallah mudah2an arwah abah ditempatkan di kalangan org2 yg beriman

Lelord said...

@norhidana hehehee kena cuba lg ni dana
Eh akak x serajin tu nk wat biskut cornflakes ni mal mertua yg buat

dieya said...

terliur wooo tengok biskut tuh. time bukan musim raya mana nak carik.. iskkk

p.s. takziah atas pemergian ayah k lela.. moga your baby akan menemani atuknya di syurga

Lelord said...

@dieya tu arr time raya je leh jumpa ni sedap tau biakut cornflakes ni tp dulu ms guna butter golden churn lg best

Sari Yusa Ibrahim said...

sabar ya, Lord.. insyaAllah, ada rahmatnya..

Diela Zaimi said...

sabar je kak...maybe bukan rezeki akak...takpe sekurang2nya najlaa ada utk mengubat duka akak...sy doakan pasni ada lg rezeki utk akak...doakan sy juga ye..dh lama teringin nak baby...insyaallah... ;)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in