Bocor La Pulak

Adehhh seb baik la bocor lokasi kejadian kat umah mak
Kalau le dlm perjalanan ke mana-mana 
kompom panik gelabah dan yg sewaktu dengannya
Nak tuko sendiri mmg x la kan
Adik aku le yg setelkan malam tadi
Ni pun lom bawak g kedai lagi tayar yg pancit ke bocor tu
Sok la kot adehhh camne nak balik umah Melaka ni
pic google je ni

12 Gtau jek:

Sari Yusa Ibrahim said...

tampal guna soleytape, hehe... tu kalau tayar kete mainan Najla pecah, kalau tayar kereta betul, kena tampal guna duit ni, Lord, hihi

firahadifa said...

u dah balik malaysia for good ke ?

ADEEYA said...

Huhuhu tukar tayar baru :\

Lelord said...

@Sari Yusa Ibrahim muahahaha mmg kakyus kena tampal pakai duit la ni jawabnya

Lelord said...

@firahadifa hehehee lom lagi ni aritu balik pasal abah meninggal

Lelord said...

@ADEEYA ekekeke camtu la kot kalau dah xleh tampal uwaaa 2 bijik la kena tuko ni

shahdiana said...

yana pernah jadi beberapa kali..sib baik reti jugak nak tukar tayar sendiri...adoyai...

Citarasa Rinduan said...

tengah membayangkan kak y tengah pregnat tapi kalut hadapi masalah nie..

hope cepatlah sattlenya

norhidana said...

hehehe kalu jd kt dana pun sama nih kak, hrp je bwk kete dh bertahun2 tp tak pndai tukar tayar kete pancit huhuhui

Ena said...

kes yg sama ngan ena.. arini g keje pakai tayar spare.. balik kang baru p bengkel.. kena p sendiri pulak tu.. huby manyak keje..

Cik Sibuk said...

salam..

tgk gambar, baru nak komen kata waahh tgh tayar pancit pon sempat snap gambar cun..e-eh..pastu tgk pic credit gugel..hehehe

Cik Sibuk said...
This comment has been removed by the author.
 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in