Oblong Burger Station Kg 8

Penah ke korang makan oblong?
Aku dh penah makan oblong kat Kg 8 ni last year
Dekat je ngan umah lama kitorang
Pastu ritu ada nampak Mamamya wat entri

Kali ni aku lak yek wat entri
Dah alang-alang ada kat Melaka ni kan g la jalan-jalan cari makan
1st time cuba Oblong Kambing
Sedap...almaklum aku ni kan x makan kambing 
Huhuhu kecuali kambing kat middle east nun
Tapi kali ni aku berjaya makan kambing yg ada kat Msia
Nyummm Oblong Kambing Special untuk tekak aku
Uishhhh yg meleleh tu buat x sabar aku nak menerkam makan
 
Ni darling punya...Salone Ayam
Ayam yg di grilled yek kengkawan
Lazat gak menu ni
 
Menu santapan Najlaa adalah Hotdog ayam
Najlaa yg beria nak hotdog x abis pun makan
Muahahahha hebat la kalau najlaa makan habis
Pasal oblong kambing pun aku xleh nak habiskan
Perut kecik la katakan :P

Untuk kengkawan yg nak merasa kelazatan Oblong ni sila la
Memang aku rekomen korang rasa
Puas hati punya...mmg sedap oooo


14 Gtau jek:

Anum said...

belum cuba lagi

.: iEyLa :. said...

huisshh..cam best je nih...
kne g melaka la cmni..hihi

iEdA said...

wah...cm sedap jer..dh la beso...kna dtg mlka gk naty..hehe..kt png pon da beger2 cmneh + gna dgg haiwan len...sdp ^_^

Lydia Miza(Aidyl Azim) said...

yunk..sht ke?wahh saya lum pernah mkn oblong.dan..sentiasa rindu kambeng kat sinun tu..huwaaaaaaa...dah la i gerun ngan kambeng sini yg baunya, perghh.

Marsha~ said...

Eh kat mana ni babe? Dekat sgt dgn rumah aku.... Jalan rumah kaku pun dah masuk peta ni.... Huhhuhuh

Mamamya said...

sedap kan...daku lah pelanggan ttp kat situ..huhuuu...agak2 malas nak masak order jerk oblong kambing special (aku n kmdo peminat tegar kambing) klu anak2 selalu makan burger ayam kosong jer...dia org x mo makan sayur....

Lelord said...

@Anum kena cuba mmg best ni

Lelord said...

@.: iEyLa :. hahahha meh dtg melaka leh cuba oblong

Lelord said...

@iEdA mmg puas hati tau makan

Lelord said...

@Lydia Miza(Aidyl Azim) alhamdulillah sihat lingg, wahh sudah merindui kamben doha ek

Lelord said...

@Marsha~ ekekeke kalau ko kuo dr umah ko tu trafik light tu terus je btul2 berdepan dgn asrama kolej apa ek tu tak pasan lak aku...sedap nyah ko kena cuba

Lelord said...

@Mamamya najlaa punya kena request boh sayur je bawang tamo

mamalieyna said...

nampk sedap tu...

tp tak mkn kambing gak..hee~

norhidana said...

perkh... terliur dr td asik tgk makanan sedap je kt ntry kwn2...
dana selalu kalu nk mkn oblong cari kt tmn melati je nih...
msti sedap giles kan kak siap meleleh2 lg..nsblah jauh kt melaka kalu dkt dh ajak edy cari mlm ni gk

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in