Berhias Bagai Makanan Najlaa

Miahahaha xde la hias mana pun
Ni pasal nampak bff dok tayang "bento" anak-anak ke sekolah 
Aku pun terpengaruh menghias makanan najlaa
Alah setakat aku cucuk aje food picks cecomel tu
Seb baik kat Abu Dhabi ni pun ada Daiso cuma mahal sket aje la dr Malaysia
Nasi hayam najlaa potong tomato jadikan mata ngan mulut
Ekekekee cenggini pun najlaa kagum












Ekekekeke asyik roti aje kan
Dah najlaa suka roti
Makanya roti bakar, roti cheese, mini beger, roti bakar jem 
lalalaallaaa
Kalau rajin baru la terap-terap roti tu
Kalau malas takyah terap bagai 
cucuk aje  dengan pencucuk kiut-miut tu
Done!! Yang penting najlaa teruja nmpak mende kiut cantik dan baru le bernapsu makan

6 Gtau jek:

norhidana miswan said...

punye lah nk menarik minat utk najlaa mkn, tp kan bdk2 mmg suke kalu kite bt gitu... baru lah mereka teruja nk mkn kan kak... bt masa nih kalu dana bt gini kt aiyan mmg idok di layan di bt main adalah hehehe

Tengku Fauziana said...

selamat berbento..
kite nk buat la yg terap roti letak cheese tu..
dah kehabisan idea nk buat pe dah utk bento arfan..

*salam perkenalan...

Lydia Miza said...

Kreatif .. Suka sy tgk

Lelord said...

Huhuhu tu la pasal...adoii penin pala pk makanan dia. Blom lg skolah nanti ape la bekal nk bwk g skolah

Lelord said...

Salam kenal, hiihihi x sabo nk start bento utk najlaa skolah nanti

Lelord said...

Hihihi boleh la suka2 utk najlaa ni

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in