Dikala Kebosanan Melanda

Ni la peneman aku dikala kebosanan melanda
Ntah bape kilo gaknya
Sumer novel best2 belaka
Yang atas sekali "Suami Yang Kubenci" & "Kuseru Rindu Itu" lom baca
Ada yg masih berbalut pasal tamo baca lagi
Kalau semua dibaca dah boring nanti xde bahan bacaan
Ni pun ada novel yang dah dihantar pulang
Seb baik balik mesia setahun sekali je
Kalau balik tiap bulan banyak mana la agaknya

4 Gtau jek:

mummy_ayu said...

wah..geng gak nie..suka baca novel..majoriti kat situ..banyak yg Ayu dah baca..and banyak yg best tu..Maid, cucur bawang, suami yg ku benci..best tu...selamat membaca!!!

juliaakmal said...

cucur bawang kopi o...akak dah baca dah novel tu..best.....

Jaa said...

wah, rajinnyer membaca...

Bionic women said...

kita dah lama x membeli novel..
banyak beli buku fiction sekrang..
minat semakin menyimpang..hahha

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in