Bedak Arab... SUPER SUMMER CAKE KOKURYU

Yuhuuuu
Eh Korang penah dengar bedar arab tak?
Aku baru je tau pasal bedak ni tp katanya kat mesia pemes gak
Dan aku pun menggoogle la 
Pastu dah nama bedak arab kan 
mesti la kat tanah2 arab dan kawasan sekitar adakan
Dengan gigih g la mencari
Saja la nak tau best ke tak bedak ni
Dan akhirnya jumpa
Huhuhuhu
Aku beli tone Orange Blush
Sesuai la dengan kulit aku yg kelabu asab ni ha
 SUPER SUMMER CAKE  KOKURYU 

1) 3 in 1 make powder,moisturizers,founda
tion.
(xperlu pakai apa2 krim lg cukup dgn bedak ni aje.)
2) mengikut aliran darah kita, tak kira berkulit cerah,gelap,putih n sebagainye.
So, sesiapa pun boleh pakai.
3) kulit akan kelihatan kemas sepanjang hari….
makin berpeluh bedak ini menghasilkan hasil yg sgt cantik….
4) tak melekat pada tudung atau tisu jika berpeluh,kena hujan,
basah atau terkena air, sebab ianya natural terus meresap ke kulit.
5) lebih tahan lama n jimat dari bedak biasa
6) tahan selama 8 jam
7) produk halal n boleh di bawa solat…

p/s ayat2 kat atas ni aku google je tau...sumer hasil google-an aku ayat serupa


 Ni la kaler bedaknya
 Basahkan je sponge tu pastu oleskan bedak kat muka
Dan yang penting aku rasa dan perasan bedak x bercapuk 
Sekata je uols
Aku mmg agak fail kalau nak pakai segala mak nenek foundation
Penah la beli foundation, bb cream la tapi tatau la kot teknik aku salah
Menyebabkan muka cam hahahahaa gelak evil
Tadaaaa ni le rupa paras ms 1st time pakai bedak mak arab ni
Hmmm best!!
Kat sini kan tengah panas membahang...dh cecah 50'c
Kalau kuo dari keta mmg rasa cam muka dalam oven
Laju2 je nak masuk dalam keta kan
Pastu kena tengok cermin huhuhu nak tengok bedak ok ke tak
Kahkahkah siyes mmg bertahan bedak ni
Huhuhu ni muka bila dh makin terer guna bedak mak arab
KALAU ADA YANG BERMINAT BOLEH PM JE KAT LELA LELORD
Insyaallah harga lebih murah dari harga pasaran



36 Gtau jek:

Su Mama Hani said...

cantik3... mahal tak lord bedak ni?

Gadis Kampung said...

berapa harga bedak tue?

rATu kEBaYA said...

cantik... sekata je ye..

||aLeaSaRa|| said...

slm pg sis..owh bestnya..sy mmg jns simple,x suka jap kena tempek foundationlah,itulah inilah.alah tapi mn nak cari ye?

Saya Disini said...

xpenh jumpa lgi bedak arab ni...kt mana nk beli

norhidana said...

mcm kene cari je kt sini kak, mcm best je tgk dia nyer ciri2... paling best yg dia makin lawo kalu kene peluh... selalu kalu pakai bdk bile berpeluh dh jd apa dh

UniMeOw said...

hrga bpe kak?

kalo basahkan span dulu,,x berbau ke?

Anum said...

hasil yang bagus
berapa harga nie sis?

Mamamya said...

wahhhh...menarik,blh kirim la ni.kulit muka kita sama je kan... :) aku ni jenis mudah b'peluh tu yg x suka pakai BB cream/foundation

Lelord said...

Sayang2 sekalian kat mesia tatau le sapa de jual korang kena search la yg jual on9. Kalau ada yg nak kirim bulan 8 nanti baru tuan tanah balik mesia. Huhuhu raya beb kena la balik kan seperti biasa tak ready lg nk beraya di perantauan.

Lelord said...

@UniMeOw mmg kena basahkan sponge dulu n bedak ni bau wangi. Pastu jangan lupa bersihkan sponge cuci dgn sbun je

Chekgu Azrine said...

skang ni dah macam2 bedak..dlu yg jepun punya..skang arab da..tapi tak salah mencuba..yg pntg bahannya dari yg semulajadikan..

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

lama2 tempek jd minah arab la..
sekali tempek x jd lg, hahhaha

Izan Ishak said...

bedak arab ni makin femes skrg ni ye...

Lelord said...

terhangat di pasaran mesia kot skang ni

BEDAK ARAB KOKURYU said...

salam...saya ada menjual bedak arab ni..klu berminat blh email sy di nuarifah@yahoo.com..

Anonymous said...

salam,jika berminat untuk beli bedak arab kokuryu,bolehlah ke link ini yer
http://www.facebook.com/media/set/?set=a.360329114032502.80926.360087207390026&type=1, terima kasih :)

koleksi ratu hati said...

Asalamualaikum...saya pengedar bedak arab juga ,dgn harga yg berbaloi2.promosi raya cuma rm5...?sila jengok2 kat page http://www.facebook.com/ratu.bedakarab?ref=hl terimakasih..

SyUhAdA said...

mmg best kan pkai?

anyway..syu pon jual jgk..hehe..

http://www.syuhadasalleh.my/2012/07/promosi-raya-beli-bedak-arab-free.html

IntaNBerliaN said...

mcm best je produk ni :-)

Saleha said...

nanti kalau tak menang, nak belilah bedakni ngan pn. LOrd.. boleh poskan tak?

Lelord said...

@Saleha boleh insyaallah nanti kita poskan

afifah said...

salam nak ty..dari mana ye asal bedak arab ni? maksud sy dari negara arab yg mana? nk beli2 nak tahu jugak asal usul barang nya.. :))

Lelord said...

@afifahNama aje bedak arab pasal banyak jual di middle east. Bedak ni dikeluarkan di filipina licensed by Japan Lab

Beauty Halal said...

Salam saya menawarkan web design dengan harga yang sangat murah visit www.webpro.my untuk maklumat lanjut.email saya untuk sebarang pertanyaan.sham

fairulnisham@gmail.com

Zarlith Event And Catering Services Sdn Bhd said...

kak,cherry tu untuk kulit warna apa?cerah ke gelap?

^_^liya tasha said...

nak tnye berapa harga bedak arab niy ?

Lelord said...

@^_^liya tasha hai liya..bedak ni rm50 kalau berminat pm sis kat fb Lela Lelord

fatimah zaharah said...

salam..jika bminat sy juga ade mnjual bedak arab ni dgn harga yg murah..sila cntact me 0132643039
atau imael fatimah_zaharah88@yahoo.com

nur said...

@Lelordcmna nk call lelord? nk tanya cmna lau nk amk byk2..lbh dri 10..xda no tpon nk call.

Anonymous said...

Ha kengkawan pernah dgr tak bedak Miracle of Clay(Bedak Sejuk Muntah Belut)..Baaaanyakk khasiattnyer..boleh click kat link ni http://www.facebook.com/pages/Miracle-of-Clay-Bedak-Sejuk-Muntah-Belut/126877647459205

atau pm sye at 0129066424

family nik said...

as salam..sya juga ad menjual bedak arab secara borong @ retail..jika berminat boleh ke page sya http://www.facebook.com/pages/MamaS-biz/499862273391872?ref=hl @ boleh juga singgah di blog sya..belognik.blogspot.com..

Anonymous said...

salam..sy ada jual bdk ni dgn hrga borong...bole email sy kalo nak shifa_zzz@yahoo.com

nur syazwani azman said...

salam.... saya pemborong bedak arab..... cuma nak sebut harga borong sekarang 50pcs harga jatuh RM 4o/pcs sahaja...

Jika berminat boleh reply msj ini ya.

Anonymous said...

salam..sy ad mnjual bedak secara borong yg murah...boleh sms sy 0132643039..hrga serendah rm 25

fatimah zaharah said...

Salam..sy membuka pre order bedak arab terus dari tanah arab....harga yang d twarkn sangat murah....tarikh last confirm pre order adalah 03.07.2013 ( rabu )...jum borong untuk stok raya....sms sy 0132643039...harga. adalah..
30 pcs hingga 50 pcs : rm 23
100 pcs : 22
200 pcs : 21
500 pcs : rm 20
1000 pcs : rm 19

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in