Nak Bertindik Pulak

Hah sapa la lagi kan opkos la Najlaa takkan si Najwaa kot
Dari minggu lepas Najlaa dah bunyik cakap nak pakai earing
Aku soh bawak bersabor dulu x dilayannya
Lagipun kan bulan 6 nak balik mesia kan

Puas dah pujuk
Merajuk
Ewahhh ngada betul
Aku bukan ape takut dia melalak aje
Aku dulu masa baby kot rasanya bidan kampung tindik
Pastu bila dah beso sket aku g tambah lg satu..x silap masa zaman blajo kat ITM Segamat
Dah sampai kat UiTM Shah Alam tambah lg satu wakakakaka buat sendiri tp housemate la yg cucukkan
Dah kije tambah lagi adoiii g kedai emas buat atas tinger...ni sumer pengaruh
Muahahahha sampai arwah abah sound... Dah mcm k*****

Dah bila asik berzikir pasal nak tindik papa pun malas dah nak pikir
Bawak aje g spital
Lagipun ada appointment najwaa nak jab end of 6 months
Hah tu dia tindik aje pun AED350
Ni masa nurse boh krim kat tinge
Tadaaaaa
Kemain lagi bila dah siap
Awal tu pucat gak muka
Doktor laki lak tu yg buat
Aku seram gak
Dah le nurse pegang muka dia
Agaknya supaya x bergerak la kan
Aku gugel anak2 mat saleh piercing xde lak pegang2 muka huhuhu
Terus je org tu ketap
Ni la pilihan dia kecit molek je
Memang buat duit btul
Masa pilih earing nampak kat tag harga AED13.65 aje 
Ok la gaknya krim nk kasi kebas mahal kot
Hahahahaa
Lepas tindik ty jap2 aku tya sakit tak
Kang lepas sejam dua tya lagi
Selepas sehari najlaa kata mmg tinger x sakit pun
Tu la agaknya mahal kot tu yg x sakit
Ok baiiii

8 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

assalamualaikum
selamat pagi
singgah pagi

norhidana miswan said...

gegirl kan msti lah nk tindik telinge bagai, msti dia geram nengok mcm2 fesyen anting2 bdk2 zmn skrg nih... bgs lah krim tuh sampai tak sakit kak...

samalah kak, dulu2 dana ada 1 tindik masa bby bidan kampung yg bt, bile study kt jengka selama 3thn tambah tindik tuh jd 3tindik lg hahahha... tp skrg nih tinggal 2 je yg lg 2 dh terttp dh

Lelord said...

Waalaikumsalam happy blogwalking dear

Lelord said...

Ekekkeek ada gak geng rupanya ye

Marsha~ said...

lawanyeeee blog baru.... qila aritu tindik tp berkudis.. terus bukak balik... takut

Lelord said...

Setakat ni dh 2 hari xde pape lg.

Lydia Miza said...

Harga earing x mahal mana dah tu kos smua brp yang? Bagus betul krim tu budak kecik x rasa sakit

Lelord said...

Sumer skali AED350 lingg hahahaha setakat boh krim pastu tembak je mama pun boleh buat lalalalaa

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in