Ala-ala Madagascar Emirates Park Zoo Abu Dhabi

21 Feb 2014 lepas saja la papa nak wat surprise kat Najlaa
Memang tak bagitau pun nak g mana
Seperti biasa dia ingat nak ke mall aje
Memula buang masa jap kat Ikea
Cuci mata je

Tadaaaaa kemain lagi nak bergayut kat gajah

Seperti biasa muka tuan tanah kena la ada kan

Paling aku teruja kat zoo ni masa nak bagi zirafah makan daun
Wahhh jinak-jinak lak tu
Memang kenyang la korang wahai binatang


Najwaa pun enjoy je time ni

Takut-takut berani si kakak nak bg kangaroo makan


Muehehehehee zebra ni boleh tahan gak
Terkejut aku masa hulur daun
Nganga beso lak tu
Nampak lak gigi beso-beso hhahaha serammm

Amboiii kemain lagi binatang ni usha najlaa
Nampak cam jinak gak
Hahahhahaa
Makin dekat lak dengan najlaa...seb la dalam cermin

Nampak ni...ishhhh aku lak seram




Harimau Selatan
Luaskan kuasamu hahahaha tetiba
Ayuhhhh Johor



Kambing ni aku seriua
Beso kuda hahahaha
Pastu asik nak panjat pagar...nak makanan la tu
Pantang ada yang lalu kemain gatal dia

Heheheheh ayam pun aku snap
Korang tengok le kat kaki pun berbulu
Pakai sarung kaki tu huhu

Macam-macam binatang le ada
Dah nama zoo kan
Tapi tak semua la aku ambil gambar
Mana berkenan di hati je
Setakat ni selain Zoo kat Abu Dhabi ni
Zoo Negara, Zoo Melaka, Zoo Johor, Zoo Qatar dan Zoo Singapore kami dah pegi
Hahhahhaa nampak sangat suka g zoo kan
Ok la daaaaaa
Nanti aku update lagi jenjalan sini

4 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

anak2 suka binatang kan
cantik la zoo dia nampak terjaga

Mama Hanim said...

mesti seronok la anak2 gi zoo kan..biasa tengok dlm t.v, ni tgk live gitu..

Lelord said...

Mmg bersih cuma bau sket la hehehe tp kalau zoo spore superb xde bau

Lelord said...

Bukan anak2 je mak pak pun over teruja ni

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in