Godaan Dan Cubaan Ber-Skating

Salam dari kejauhan
Hehehehe jauh la sangat kannn
Kengkawan mesti ada yg dah nampak aku upload gambo kat fb dan instagram kan
Ni la layankan si najlaa
Dah banyak kali bunyi nak ice skating
Hohohoho tidak le 
Bukan ape anak dara ni jenis lemah lembut gemalai
Papa pun x berani nak lepaskan

Nak dijadikan cerita masa cuci mata kat Marina Mall papa bagi lak lampu ijo
Lagipun nampak ada budak skate dengan penguin so g la tanya
Sejam 40 dirham, memandangkan 1st time skating amik sekali penguin as supporter tambah lagi 25 dirham
Mula-mula memang x bergerak najlaa 
Takut-takut dan nampak muka dia stress
Saspen gak pasal najlaa ada masa cepat give up tu yg aku perasan kalau buat homework la
So redha aje la kalau dia kata tanak teruskan skate
Tapi aura citer Frozen mmg kuat hahahahaa
Gigih najlaa mencuba
Jatuh gak yek
Huhuhuhu nak berdiri semula aku tengok najlaa gunakan kudrat yg kuat
Almaklum le inline skate kan
Mak dia ni pun mau huyung-hayang kalau jatuh nak bangun kot
Ewahhhh...dah makin berani sesambil cuba nak slide
Papa kata berbaloi 65 dirham
Pasal nampak najlaa cuba sedaya upaya
Boleh la lepas ni ber ice-skating lagi
Agaknya lepas 2-3 kali kot baru berjaya tanpa supporter penguin tu
Syabass beteyyy



6 Gtau jek:

Nad MamaZN said...

waaaa hebat la najlaa!
pasni ajak papa dtg lagi tau!
prektis mek perfek! =p

♥ Leily | Ummi Alya Husna ♥ said...

nnti kalo my alya tgk sure merengek nk try jugak..
huhuh, naseb le trg ni mane de tempat sebegitu

btw, alya pun de beli kasut & set roller blade ni
dh lama duk haruk nak
tp bile ada mainnya tak...
huhuhu

Lelord said...

Hahaha mmg dia kata dh mama kakak nak skate lg

Lelord said...

Ni kazen najlaa kalau tgk pun mau makan hati gak

norhidana miswan said...

lenggang je kak? awal pg ke tuh... dh minat yek tgk najlaa seronok tuh...

Lelord said...

Lepas maghrib ni dh lama dia nak dr masa kat qatar dulu tp time tu tpt skate luas yg amat plus dgn anak2 arab main kasar2 ngeri nk bg najlaa join

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in