Nutella Bear Sandwich

Salam siaran
Hehehee atas permintaan
Nah antara cara-cara penyediaan bento Najlaa

Mould ni beli kat Daiso
Sepeket tu mmg ada 3 bentuk
Tak ingat la plak ni rice mould atau cake mould
Hahhhaa x kisah la kan janji bila masukkan roti najlaa kagum
Mula-mula potong tepi roti
Sapukan nutella ataupun jem kesukaan anak-anak
Lepas tu temukan setiap bucu roti
Masukkan je dalam mould seperti gambar di atas
Kemudian tekan je penutup tu
Tekan kuat supaya roti jadi padat
Hehehee nak keluarkan roti dari mould gunakan je toothpick takpun lidi sate
Cungkil je 
Siap!!!

13 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

cutenya

e d r i n a . 피나 said...

wahh. menariknyaa *-*
btw. cantik blog, sis^^

iamFyna^^

Lelord said...

Heheheeh kiut kan...tq

Lelord said...

Terima kasih :)

Ena said...

cutenyer..

kreatif!!

norhidana miswan said...

wahhhh cantik betul hasilnyer... ni yg rsa membuak2 keinginan nk cari mould tu kt daiso... kui2 pantang betui

Lelord said...

Hehehe nk pancing selera najlaa, nasi2 ni dia kurang

Lelord said...

Hahahaha sila la ke daiso Dana

Salina@IbuAqil said...

Aduhai comelnya...
Nnt Aqil msk drjh 1 ina nak bekalkan mcm ni lah sis..
Jgn kata dia suka ibu pn suka nih..
Hikhikhik

Lelord said...

Hehehee kan menda kiut miut ni nk tarik selera si najlaa

Ania said...

Salam kenal! Saya dari team Kumpulbagi.
Jika Anda mau share dan download files dengan gampang kunjungi page kami di: www.kumpulbagi.com
Semuanya gratis, cepat dan tanpa limitasi. Anda bisa upload sebanyak files (audio, video, pdf, jpg, dll.), membuat koleksi berkas dan bagikan dengan lainya.
Coba servis kami tanpa registrasi:)

mummy_ayu said...

comeinya..suka sangat tgk bento Najla nie. Ada jer idea Mama nya. Ayu nak try gak buat utk Iris next year.

ummi aqilah (LM) said...

Comel giler. X blh nk lawan awak. Kreatif sgt:)

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in