Alahaiiii Najwaa

Assalamualaikum
Bertemu lagi kita
Asik pasal kakak aje kan
Meh pasal adik lak

Nak masuk 15 bulan makin panjang akalnya
Makin lasak
Sampai kakak tetiap malam sblm tido doa supaya adik najwaa tak lasak
Hahahaha yg ni mmg kelako
Nak gelak tak sampai hati
Bila dengar je dia berdoa cenggitu senyum simpul aje la
Car seat yg mmg dah berbulan tak guna
Mana muat dah kan
Memang selalu jadi mainan
Tengok le apa dia buat tu 
Boleh lak senyum-senyum sengih-sengih  bila kantoi dok dalam tu
Uwaaaa ni lagi tak menahan
Amboiii dik notebook tu mcm tak berharga hah
Jadi alas montot dia lak
Elok je panjat dok atas meja
Selain senyap-senyap masuk dapo mama
Najwaa berangan nak main beskal kakak
Oiiii dik kalau kena hempap tu
Menangis tak berlagu nanti
Bukan takat beskal, skuter kakak pun dia berkenan hah
Dok main pusing tayar
Ni pencapaian terbaik
Kejadian 12.11.14
Selama ni memang dia dok berdiri je kat rak tv sambil tgk katun
Dok berjoget kalau tgk chanel disney junior
Hamboiii kemain bersantai hah
Bahaya najwaa...bahaya tau tak
Kalau dok diam takpe jap kang melutut
Goyang gegar tv lagi
Memang le tv slim tapiiiiii....hmmmmm
Ada gak kena gantung tv ni sok
Kacau kakak ada saat paling happening pada dia kot
Ntah ape dia jaki sangat dengan kakak tatau le hahahaha
Pantang apa kakak pegang dia rampas
Walaupun suka nk gado2 dengan kakak tp ada masa nk gak manja2 huhuhu
Biasa la kan adik beradik
Orait lengkali ada stori kita citer lagi
Daaaaaaa

11 Gtau jek:

SYANI said...

Pandai kakak layan adik...

Lelord said...

Huhuhu moof baik bleh la layan n jd kawan

adianiez AIDA said...

alahai comel nyer...
bab naik atas kabinet tv tu pun ijat da buat dgn surprise nyer :)
agak merbahaya kan if tak diperhatikan hi hi hi...
apapun, antara diorang dlm ati ada taman. saling memerlukan satu sama lain :)

ayu Ismail said...

makin comel akak tgk...mesti tengah byk ragamkan...syoknya ada baby kecil hehe

norhidana said...

sel2 otak tgh berhubung tuh... heheh tang panjat2 kabinet tu mmg terbaik heheeh... ligat betul

Salina@IbuAqil said...

Alahaiiii najwaaaaa...
Kakak penyayang sggh..
Rindu kat kak lela dan anak2..
Dtg ziarah sini hujung mggu.. ;)

Lelord said...

Itu le turun naik cabinet tv je kijenya ni adoii

Lelord said...

Mcm2 akalnya ni kak, kadang geram kadang terhibur dgn gelagatnya

Lelord said...

Hehehe ni lain sket dgn kakak...lasak bleh tahan

Lelord said...

Rindu ibu aqil gak

ummi aqilah (LM) said...

Comel betul. Macam ank patung. Macam ank arab tau lela!!

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in