Dilanda Kebosanan

Huhuhu nak buat camne dapat cuti sakit mmg kena dok umah je
Najlaa dah bosan
Online homework dah siap
Selain ngadap tv dengan ipad
Keluar soping barang dapo belikan sekali menda alah ni
Untuk conteng muka xleh lagi 
tunggu dah ok dari chicken pox baru boleh touch up
Bagi t-shirt putih, fabric paint
Conteng la ikut suka
Hasilnya tapak tangan atas baju
Hi5 hehehehe
Boleh la najlaa janji terhibur

Ni hah lagi satu yg dibuat
Lekatkan beads
Mentang-mentang duduk Abu Dhabi...
Pasni kena soh buat Malaysia lak
Seminggu mc hari ni dah sekolah semula
Semalam pun ke hospital check kondisi chicken pox
Doc kata dah kering n boleh la sekolah
Fuhhh senyum lega kakak najlaa 
Pasni macam-macam aktiviti kat sekolah boleh buat

5 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

kreatifnya

NEKCIK said...

waa bnyak aktiviti kreatif

Lelord said...

Hehehehe alhamdulillah

Lelord said...

Janji najlaa terhibur nekcik

Sara Liyana said...

Banyak nya aktiviti.hihu

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in