Mencari Sinar

Sinaran...mentari menyinari
Menusuk ke jiwa ku
Ketika bersamamu
Miahahahaha nyanyi Sheila Majid lak aiii

Aku memang tengah mencari sinaran mentari ni
Gini la kalau dah dok negara alfadang fasirun
Skang tengah winter mmg la sejuk kan
Sok kalau dah musim panas mmg rasa la muka macam dalam oven
Tapi kali ni mencari sinar bab nak sidai baju
Huhuhu kat sini mmg sidai baju dalam umah
Kering sendiri...xde jemur-jemur
Mesin basuh mmg le ada siap dgn dryer cuma aku x suka guna
Kedut seribu baju uolls
Pastu kang makin kecut lak baju
Dah le aku makin kembang hahahahaha 
Tak ngam

Celah mana la nak jemur dibawah sinaran mentari kalau dh umah xde balkoni
Dapat la sipi2 cahaya

Masa dok Qatar dulu umah ada balkoni 
Tapi kalau rasa nak pakai baju berdebu sidai la muahahahaha
Hah nampak sumer xde balkoni kan
Ekekekekke releks tepi tingkap 
Sambil tengok luo
Hahahaha xde ape pun yang menarik
Kat Abu Dhabi ni ada la nampak pokok
Dulu kat Qatar pokok kurang 
Kat hujung2 sana yg kalau korang nampak hijau2 tu Khalidiya park
Lom berkesempatan lagi nak bawak budak2 g memain kat taman
Dalam erti kata lain malas nak jalan
Tunggu aje tempat menan kat area bawah umah ni siap
Dulu masa bulan 5 aku datang Abu Dhabi ni kat bawah mmg kawasan lapang
Kali ni datang tgh construction buat taman menan
Sampaikan jalan tar ni pun dorang pecahkan pasal nak kasi cantik guna mcm tile ke hape tatau le
Lengkali update lagi...daaaaa

nota kaki kononnya :-) terjaga dr tido buat n3 skang kena la tdo balik
Nampak tu kul 4.29 pagi hhahahahaha poyooo

6 Gtau jek:

Nurzakiah Hanum said...

moning

msredcheesecake said...

gayat lak duk tinggi2 ni...

Cik Jue said...

tinggi tue...
susah jugak mencari sianr ni kan...
hahahhaha

Lelord said...

Hehehhe morning n afternoon :)

Lelord said...

Seb baik kami ok x gayat

Lelord said...

Hahahaha tu arr pasal cikjue

 
Copyright © Mama Najlaa Punya | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in